De nieuwe website is online !!

Zoals ik eerder al had aangekondigd ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met het bouwen van een compleet vernieuwde website. De belangrijkste reden om, na 3 jaar trouwe dienst, mijn oude vertrouwde website definitief vaarwel te zeggen was dat deze niet, tot nauwelijks, op mobiele apparaten te lezen was. Ook de ontwikkelingen op dat gebied zijn de laatste jaren zo snel gegaan dat de technische mogelijkheden mijn vorige site hadden ingehaald.

 

Het overgrote deel van de bezoekers surft op internet vanaf een smartphone of tablet, dus als zij op een site terecht komen die ze niet, of amper, kunnen lezen (tenzij je hem met je vingers "uit elkaar trekt" en zo beeldvullend maakt), dan is de interesse om verder te lezen of te kijken direct weg en mist de website zijn doel. Daar is nu verandering in gekomen doordat de website direct herkent of iemand vanaf een PC kijkt of vanaf een mobiel apparaat en zodoende ook direct het beeldformaat aanpast aan het betreffende apparaat. In vaktermen noemt men dat "mobile responsive", en het mag duidelijk zijn dat dit de gebruiksvriendelijkheid van de website 100 % ten goede komt.

 

Door de planmatige opbouw van de site is het voor mij erg gemakkelijk om deze te onderhouden. Ik nodig de geïnteresseerden dan ook van harte uit om deze regelmatig te bezoeken, en in ieder geval even naar mijn blog te kijken aangezien daar altijd het allerlaatste nieuws in zal verschijnen.

 

De komende dagen moet ik nog een aantal zaken toe gaan voegen (met name onder portfolio komen nog een aantal nieuwe (sub)rubrieken), maar technisch gezien draait de site al voor de volle 100 %, en daar ben ik nu al ontzettend blij en tevreden mee :-)!

 

Ik wil u, als bezoeker van mijn site, heel hartelijk bedanken voor de door u getoonde interesse en wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort voor de camera ........ althans, u er voor en ik er achter :-)!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden