Geheel vernieuwde website "Fotografie Jeronimo"

Na 3 jaar geleden mijn laatste website gebouwd te hebben was het nu tijd voor een totale vernieuwing. Niet alleen omdat de vorige website inmiddels vol stond met oude informatie en deze eigenlijk opgeschoond moest worden, maar meer nog vanwege het feit dat een groot gedeelte van de bezoekers via een mobiel apparaat (smartphone en tablet) mijn website bezochten en mijn vorige website dan amper te lezen was ben ik gaan informeren waar het mogelijk was om mijn site "mobile responsive" te maken, zoals dat in vaktermen heet. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij de website van Jimdo.nl en ben daar sinds donderdag jl. met frisse moed begonnen om deze site te bouwen. Ik moet nog een aantal dingen toevoegen (foto's met name, en dat is toch wel erg belangrijk voor mijn werk hahaha :-)), en vervolgens moet de vorige domeinnaam (www.fotografiejeronimo.nl) nog worden doorverwezen naar dit nieuwe domein, waarbij ik overigens ook gewoon via www.fotografiejeronimo.nl bereikbaar blijf (!!), maar dan verwacht ik dat de geheel vernieuwde site woensdag of donderdag a.s. definitief in de lucht is !

 

Mijn oude vertrouwde website heeft zijn werk perfect gedaan, maar het was hoog tijd voor een modernere versie :-)!
Mijn oude vertrouwde website heeft zijn werk perfect gedaan, maar het was hoog tijd voor een modernere versie :-)!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden