Portfolio Fotografie Jeronimo


Via deze pagina kunt u een kijkje nemen in de portfolio van Fotografie Jeronimo. Gezien mijn brede dienstverlening heb ik meerdere rubrieken waar u een keuze uit kunt maken. Na een klik op uw voorkeur komt u in de portfolio van de betreffende rubriek terecht.

 

Het spreekt voor zich dat de portfolio niet alleen continu wordt aangevuld maar periodiek ook (volledig) wordt vervangen door recent(er) werk zodat het, voor u als bezoeker, leuk en interessant blijft om zo nu en dan een kijkje te komen nemen.

 

In mijn blog zal ik overigens ook de nodige foto's gaan plaatsen van zaken die ik op de betreffende dag heb gefotografeerd of heb gemaakt (in het geval van mijn digitale kunst).

 

Ik wens u in ieder geval heel veel kijkplezier toe !


Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden