Portfolio Dierenfotografie


Onderstaande treft u een aantal voorbeelden aan van, door Fotografie Jeronimo, gemaakte (huis)dierenfoto's.

 

Het is niet alleen mogelijk om foto's van uw geliefde (huis)dier in mijn fotostudio te laten maken (afhankelijk van het soort en formaat van het dier (m.u.v. honden welke ik helaas niet meer in mijn studio kan ontvangen i.v.m. de aanwezigheid van mijn kat)), maar het is ook mogelijk om dit bij u thuis te doen (wat vaak wenselijk is voor de rust van uw dier vanwege de vertrouwde omgeving). Uiteraard is het ook mogelijk om geen gebruik te maken van de portretstudio (en de studioflitsers), maar om de shoot op een buitenlocatie te maken. Voor honden is dit laatste de meest ideale oplossing omdat zij heerlijk in de vrije natuur rond kunnen lopen en lekker hun gang kunnen gaan wat vaak voor natuurlijke en speelse foto's zorgt. Daarnaast levert het geen stress op voor de honden en zijn zij meestal automatisch afgeleid.

 

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden !

 

Voor alle foto's op deze pagina geldt :

© Fotografie Jeronimo / All rights reserved / Alle rechten voorbehouden

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden