Portfolio boudoir fotografie


Je had misschien verwacht hier een aantal foto's aan te treffen van door mij gemaakte boudoir foto's, maar ik moet je helaas teleurstellen ! Ik heb er meer dan genoeg in mijn archief zitten maar heb, vanwege mijn privacy-beleid waarbij ik iedere klant vooraf om toestemming vraag voor de plaatsing van de van hen gemaakte foto's op mijn website, en andere sociale media, tot nu toe van nog geen één klant ook daadwerkelijk toestemming gekregen, hetgeen ik, vanwege de aard van deze tak van fotografie én het hoge privé-gehalte welke dit soort foto's met zich meebrengt, ook heel goed kan begrijpen. 

 

Toch zou ik hier uiteraard graag een aantal boudoir foto's willen laten zien. Vandaar ook dat ik besloten heb om degene die wel toestemming geeft tot plaatsing van de door mij gemaakte foto's te belonen met een korting van maar liefst 25 % op de normale kosten voor een dergelijke fotoshoot ! Deze aanbieding geldt uitsluitend voor nieuwe boudoir-shoots vanaf 1 januari 2017 !

 

Voor wie nog niet exact weet waar boudoir fotografie precies om draait heb ik de volgende steekwoorden : stijlvol, romantisch, sensueel, erotisch & (bedekt) naakt ! Je kunt je er ongetwijfeld zelf een beeld bij vormen.

 

Vanwege de, meestal, privé aard van deze foto's én aangezien de meeste vrouwen het toch al spannend genoeg vinden, maak ik boudoir shoots uitsluitend bij u thuis (en in een voor u dus vertrouwde omgeving) of op locatie ! Om aan de foto's nog een extra dimensie van spanning toe te voegen is het dus ook mogelijk om de shoot op een buitenlocatie te laten plaatsvinden. Uiteraard worden hierbij wel de nodige wettelijke bepalingen gehandhaafd en wordt er rekening mee gehouden dat de shoot niet voor derden toegankelijk/zichtbaar is !

 

Dus mocht je, bijvoorbeeld voor je vriend(in), echtgenoot of puur voor jezelf, spannende, zinnenprikkelende, uitdagende en verleidelijke foto's willen hebben, dan nodig ik je van harte uit om geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden en kosten te informeren. Discretie is gegarandeerd !

 

Tenslotte heb ik nog een laatste vraag ............. wie durft ;-) !?

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, digitale kunst

 

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden