Portfolio Portretfotografie


Via deze pagina kunt u enkele voorbeelden zien van, door Fotografie Jeronimo uit Roosendaal, gemaakte portretfoto's. Als gespecialiseerd portretfotograaf reis ik door heel Nederland, en soms ook België, om mensen, individueel of als groep, op de gevoelige plaat vast te leggen. Uiteraard informeer ik hierbij vooraf wat het doel van de foto is zodat ik daar de sfeer en de uitstraling van de foto bij kan bepalen. Zo zijn foto's voor het opbouwen, of uitbreiden, van de portfolio van een (aanstaand) model vaak totaal anders dan het vastleggen van een gezinsfoto.

 

Een overeenkomst tussen alle verschillende opdrachten, en aanvragen, die ik krijg is dat ik vanuit een relaxte sfeer werk. Ik kijk niet op de klok en schat vooraf in hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en maak daar vervolgens een totaalprijs van welke ik u in een offerte aan zal bieden. En mocht het dan alsnog onverhoopt langer duren (binnen de door u aangegeven opdracht) dan zit dat allemaal bij de prijs inbegrepen. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Voor mij is het het allerbelangrijkste om een eindresultaat te boeken waar zowel u als ikzelf tevreden mee zijn.

 

Onder "Diensten" kunt u lezen wat er zoal mogelijk is bij het boeken van mij als portretfotograaf, maar uiteraard kunt u ook, geheel vrijblijvend, contact met mij opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

Ik hoop u binnenkort ook eens voor mijn lens te mogen begroeten !

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden