Portfolio Bruidsreportage / Trouwreportage


Onderstaande treft u slechts enkele voorbeelden aan zoals uw bruidsreportage / huwelijksreportage er eventueel uit zou kunnen zien. Het spreekt voor zich dat ieder bruidspaar vooraf zijn/haar wensen kenbaar kan maken over de gewenste sfeer, locatie(s), uitstraling, het gebruik van photoshop-sjablonen, etc., etc.. Het is mijn ervaring dat ieder bruidspaar andere ideeën heeft over de stijl en de gewenste uitstraling en voor mij, als fotograaf, zijn dit cruciaal belangrijke zaken om vooraf te weten. Dat is ook de reden waarom er op deze pagina geen tientallen tot honderden foto's staan, maar slechts een paar. Iedere mens is anders en heeft andere voorkeuren en voor uw bruidsreportage is het zaak dat ik er datgene uit filter wat bij u past.

 

Tijdens het persoonlijke gesprek met de aanstaande bruidsparen laat ik dan ook altijd een presentatie album zien van eerder gemaakt werk. Ook hierin is een brede diversiteit te zien van wat er zoal mogelijk is zodat ik tijdens het gesprek kan filteren waar jullie wel, maar ook absoluut niet, van houden zodat ik daar tijdens de reportage, en bij de nabewerking van de foto's, rekening mee kan en zal houden. Daarnaast kijk ik hierbij vaak ook naar de inrichting van het huis want uiteindelijk komen er wel één of meerdere foto's in de woonkamer te staan of te hangen, dus ook dat moet aansluiting vinden bij de rest van de sfeer in het huis. Het zijn, als voorbeeld, maar kleine zaken, maar ieder detail telt om uiteindelijk een geslaagde trouwreportage te kunnen maken.

 

Als u mijn volledige werkwijze wilt lezen kunt u dit doen door onder "Diensten" naar "Bruidsreportage" te gaan (of op het onderstreepte woord te klikken), of door op de knop onder de foto's te drukken.

 

Voor alle foto's op deze pagina én website geldt :

© Fotografie Jeronimo / All rights reserved / Alle rechten voorbehouden

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden