Webshop "Pixels.com"


Hartelijk welkom in mijn webshop van "Pixels.com" ! Ondanks het feit dat deze website voornamelijk gericht is op de Amerikaanse markt heeft dit bedrijf wereldwijd 11 distributiecentra zodat het ook in Nederland & België mogelijk is om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen thuis te ontvangen ! Zij bieden ontzettend veel leuke en mooie producten aan. Zo is het b.v. mogelijk om de foto, geheel naar uw eigen wensen en stijl, direct in te laten lijsten !

 

Om de prijzen in Euro's te bekijken, klikt u op het woord "USD" onder "Cart" en kunt u deze vervolgens wijzigen in "EUR"!

 

Ik wens u heel veel shopplezier toe en alvast heel hartelijk bedankt voor uw bestelling :-)!

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden