Webshop "Pixels.com"


Hartelijk welkom in mijn webshop van "Pixels.com" ! Ondanks het feit dat deze website voornamelijk gericht is op de Amerikaanse markt heeft dit bedrijf wereldwijd 11 distributiecentra zodat het ook in Nederland & België mogelijk is om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen thuis te ontvangen ! Zij bieden ontzettend veel leuke en mooie producten aan. Zo is het b.v. mogelijk om de foto, geheel naar uw eigen wensen en stijl, direct in te laten lijsten !

 

Om de prijzen in Euro's te bekijken, klikt u op het woord "USD" onder "Cart" en kunt u deze vervolgens wijzigen in "EUR"!

 

Ik wens u heel veel shopplezier toe en alvast heel hartelijk bedankt voor uw bestelling :-)!

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden