Bruidsreportage / Trouwreportage


Eén van de belangrijkste werkzaamheden van Fotografie Jeronimo is het verzorgen van een bruidsreportage. Een trouwdag is voor het bruidspaar vaak al spannend genoeg dus dan is het in ieder geval al een geruststellende gedachte als men voor een professionele trouwfotograaf kiest welke niet alleen ervaren is en vakwerk aflevert, maar waar men ook de juiste klik mee heeft. De praktijk heeft mij geleerd dat hoe ontspannender de totale sfeer tijdens de trouwdag is, des te mooier het eindresultaat van de bruidsreportage vaak is !

 

De voorbereiding :

Aangezien jullie bruidsreportage door Fotografie Jeronimo tot in de puntjes geregeld zal worden én een perfecte voorbereiding een belangrijk onderdeel is van het uiteindelijke resultaat, is het uiteraard voor aanstaande bruidsparen binnen een straal van 25 km vanaf Roosendaal (van Breda t/m Bergen op Zoom) mogelijk om voorafgaande aan de opdracht een persoonlijke afspraak bij u thuis te maken. Voor aanstaande bruidsparen buiten een straal van 25 km vanaf Roosendaal is het mogelijk om, voorafgaande aan de opdracht, een persoonlijke afspraak bij mij thuis te maken. Naast een presentatie trouwalbum, kan ik jullie dan tevens een presentatie van eerder werk op DVD laten zien. Overigens is het ook mogelijk om, voorafgaande aan de bruidsreportage, een loveshoot door Fotografie Jeronimo te laten maken ! Niet alleen schept dit al een persoonlijke band tussen het aanstaande bruidspaar en mij, maar worden de foto's van de loveshoot veelal gebruikt voor de uitnodigingskaart voor de huwelijksdag ! 

 

Het spreekt voor zich dat ieder bruidspaar vooraf al hun persoonlijke wensen kenbaar kan maken over de gewenste sfeer, locaties, uitstraling, opmaak en bewerking van de foto's etc. zodat ik daar zoveel mogelijk rekening mee kan en zal houden. Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek maak ik hiervoor gebruik van een uitgebreid inventarisatieformulier welke als draaiboek voor de huwelijksdag, en voor de fotoreportage, zal dienen. Hierbij maakt het voor mijn werkwijze en kwaliteit uiteraard geen enkel verschil of dit nu alleen beperkt blijft tot het vastleggen van uitsluitend de huwelijksvoltrekking (in het stadhuis of op locatie), de evt. inzegening in de kerk, en aansluitend een (korte) trouwreportage of dat jullie de hele dag (van kapper t/m het slotlied op jullie feest) wenst vast te laten leggen.

 

Ook belangrijk ....... de prijs :

Door zo efficiënt mogelijk te werken, en ondanks het feit dat ik al vele jaren fulltime & beroepsmatig als bruidsfotograaf werkzaam ben, krijgen jullie professionele hoge resolutie fotobestanden voor een zeer aantrekkelijke én betaalbare prijs ! Zo zijn er al mogelijkheden vanaf slechts € 295,00 !

 

En laten we eerlijk zijn, een trouwdag kost vaak toch al meer dan genoeg ? Zijn jullie dezelfde mening toegedaan of willen jullie gewoon niet teveel betalen zonder daarbij enige concessie te doen aan de kwaliteit, én willen jullie de rest van jullie huwelijk kunnen nagenieten van één van de belangrijkste dagen uit jullie leven, neem dan nu vrijblijvend contact met mij op (via het contactformulier, per e-mail of telefonisch) en informeer naar de diverse mogelijkheden en mijn werkwijze.

 

Om het pakket compleet te maken :

Naast alle digitale fotobestanden, in de beste professionele kwaliteit (vrij van gebruiksrecht), ontvangt ieder bruidspaar, bij reservering van minimaal 4 uur, 10 % korting op het totaalbedrag !

 

Daarnaast wordt de reportage online geplaatst (afgeschermd met een wachtwoord) zodat ook b.v. familie & vrienden die niet in de buurt wonen, of niet bij de trouwdag aanwezig konden zijn, toch naar de reportage kunnen kijken. Vanuit dit online foto-album is het direct mogelijk om professionele fotoprints af te laten drukken. Tevens is het mogelijk om de foto's op b.v. canvas, plexiglas, aluminium of hout af te laten afdrukken.

 

Als blijvend naslagwerk mag een professioneel trouwalbum uiteraard niet ontbreken. Het is mogelijk om dit album ook door mij te laten maken. De complete reportage wordt, uiterlijk 6 weken na de bruiloft, op een unieke USB-stick bij jullie thuis afgegeven. 

 

 

Iedere trouwreportage is bij Fotografie Jeronimo in vertrouwde handen !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden