Artiesten fotografie


Binnen mijn evenementenfotografie heb ik mij de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in artiestenfotografie en heb zodoende veel foto's van (landelijk) bekende en onbekende artiesten, veelal tijdens hun optredens, mogen te maken. Door mijn eigen stijl aan de foto's toe te voegen verschillen deze vaak van de "standaard" foto's welke er vaak worden gemaakt. Zodoende ben ik er ook bijzonder trots op dat b.v. één van Nederlands beste Nederlandstalige singer/songwriters Frank Boeijen een volledige reportage van mij, tijdens een concert van hem, op zijn website heeft gepubliceerd (www.frankboeijen.nl). Ook de Nederlandstalige zangeres Samantha Steenwijk heb ik inmiddels meerdere keren ontmoet en mogen fotograferen en ook zij heeft een reportage van mij op haar website geplaatst (www.samanthasteenwijk.nl).

 

Ben je artiest of speel je in een band en wil je mooie portretfoto's (voor een CD of promotiedoeleinden), actiefoto's (tijdens een optreden) of evenementenfoto's (b.v. van de uitreiking van je nieuwste CD of fanclubdag), neem dan nu contact met mij op om de diverse mogelijkheden te bespreken !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden