Portfolio erotische / artistieke naaktfotografie


Als gespecialiseerd portretfotograaf bied ik mijn diensten zo breed mogelijk aan. Zodoende ben ik ook een aantal maal gevraagd "of ik ook naaktfoto's maak ?". Omdat de vraag een andere lading krijgt als je de klemtoon anders legt, net als bij de vraag "of ik ook pasfoto's maak" en je dit kan wijzigen "of ik pas foto's maak", antwoord ik dan meestal "dat ik mijn kleren altijd aan hou" waarna het even stil is, maar zodra het kwartje gevallen is, is het ijs vaak ook meteen gebroken :-)! Vaak is dat wel nodig want het vraagt toch wel een behoorlijke portie lef én (zelf)vertrouwen om naakt voor de camera te verschijnen dus ik vind het, net als bij al mijn opdrachten, superbelangrijk om een goede én relaxte sfeer te creëren want uiteindelijk zie je dat in het eindresultaat terug.

 

Aangezien ik helemaal niets met mannelijk naakt heb, en de sensuele rondingen van een vrouw sowieso veel mooier zijn om in beeld te brengen, heb ik besloten om deze dienst uitsluitend aan vrouwen (18+) aan te bieden.

  

Ondanks het feit dat ik meer dan genoeg, door mij gemaakte, naaktfoto's in mijn archief heb zitten en ik, vanwege mijn privacy-beleid waarbij ik iedere klant vooraf om toestemming vraag voor de plaatsing van de van hen gemaakte foto's op mijn website, en andere sociale media, zijn zij tot nu toe de enige van wie ik ook daadwerkelijk toestemming heb gekregen, hetgeen ik, vanwege de aard van deze tak van fotografie én het hoge privé-gehalte welke dit soort foto's met zich meebrengt, ook heel goed kan begrijpen. 

 

Toch zou ik hier uiteraard graag meerdere naaktfoto's willen laten zien. Vandaar ook dat ik besloten heb om degenen die wel toestemming geven tot plaatsing van de door mij gemaakte foto's te belonen met een korting van maar liefst 25 % op de normale kosten voor een dergelijke fotoshoot ! Deze aanbieding geldt uitsluitend voor nieuwe erotische naaktshoots vanaf 1 januari 2024 !

 

Het begrip "naaktfotografie" dekt heel veel verschillende soorten stijlen, maar mijn persoonlijke stijl omschrijft zich het beste met de volgende steekwoorden : stijlvol, romantisch, sensueel, erotisch & (bedekt) naakt ! Daarnaast vind ik wederzijds respect en vertrouwen uitermate belangrijk bij deze tak van portretfotografie.

 

Vanwege de, meestal, privé aard van deze foto's én aangezien de meeste vrouwen het toch al spannend genoeg vinden, maak ik naaktshoots uitsluitend bij jou thuis (en dus in een voor jou vertrouwde omgeving) of op locatie ! Om aan de foto's nog een extra dimensie van spanning toe te voegen is het dus ook mogelijk om de shoot op een buitenlocatie te laten plaatsvinden. Uiteraard worden hierbij wel de nodige wettelijke bepalingen gehandhaafd en wordt er rekening mee gehouden dat de shoot niet voor derden toegankelijk/zichtbaar is !

 

Dus mocht je, bijvoorbeeld voor je vriend(in), echtgenoot of puur voor jezelf, spannende, zinnenprikkelende, uitdagende en verleidelijke foto's willen hebben, dan nodig ik je van harte uit om geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden en kosten te informeren. Discretie is gegarandeerd !

 

Mocht je echt "out of the box" willen denken dan is het ook mogelijk om een artistiek (naakt)portret in kunstvorm te laten maken. Om je een idee van te geven zal ik ook hier een aantal voorbeelden van laten zien. 

 

Tenslotte heb ik nog een laatste vraag ............. wie durft ;-) !?

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden