Blog


Leuke samenwerking met een visagiste en een model

Tussen alle leuke en gezellige opdrachten van de afgelopen week zat ook een bijzonder verzoek van een visagiste in opleiding die voor haar portfolio, waarmee zijn aan het eind van deze maand hoopt te slagen (en zo haar opleiding hoopt af te ronden), nog een aantal foto's nodig had. Eén van de opdrachten binnen haar opleiding is nl. dat zij ook in totaal met 8 verschillende fotografen foto's van, door haar opgemaakte, modellen moet laten maken. Een leuk traject waar ik uiteraard ook graag mijn steentje aan bij wilde dragen dus vandaar ook dat we op korte termijn een afspraak hadden gepland waarbij zij, samen met een door haar gekozen model, naar mijn studio in Roosendaal is gekomen.

 

We hadden vooraf al meerdere keren overleg gehad over het hoe en wat zodat niemand voor verrassingen kwam te staan. De visagiste, Priscilla, had het model, Anne, al bij Anne thuis opgemaakt dus we konden direct na binnenkomst met de shoot beginnen. Anne is van nature al prachtig maar met de visagie van Priscilla werd die natuurlijke schoonheid alleen nog maar versterkt ! Direct na het zien van de eerste foto's waren zowel Priscilla als Anne bijzonder enthousiast en vertelde Priscilla al direct dat zij mijn foto's voorin haar portfoliomap zou doen omdat die, volgens haar en ik citeer, "toch echt de beste waren" ! En dat was voor mij dan ook weer leuk om te horen natuurlijk :-)!

 

Kortom, we hebben een uurtje in mijn fotostudio geshoot en vervolgens ben ik de foto's gaan selecteren en bewerken, waarbij ik in het achterhoofd heb gehouden wat voor soort foto's het beste bij het doel, nl. de portfolio van een visagiste, zouden horen. Maar uiteraard heb ik ook nog een aantal foto's voor mijn eigen portfolio, en de portfolio van Anne, gemaakt zodat ik ook nog wat meer met het licht, en in de nabewerking, heb kunnen doen.

 

Al met al was dit een hele leuke, en gezellige, samenwerking en ik hoop uiteraard dat Priscilla zich binnenkort een gediplomeerd visagiste (MUA) kan/mag noemen ! We hebben nu al afgesproken dat we elkaar in de toekomst ongetwijfeld nog vaker zullen zien, dus vanaf nu is er ook de mogelijkheid om een visagiste bij mijn portretshoots te boeken !

 

0 commentaren

Diverse reportages op mijn Facebook-pagina

Naast alle portretshoots, bedrijfs- & bruidsreportages heb ik de afgelopen maand ook weer een aantal natuurreportages gemaakt. De complete fotoverslagen plaats ik niet op mijn website maar worden altijd op mijn Facebook-pagina geplaatst. Om op de hoogte te blijven van, een gedeelte van, mijn recente activiteiten én om meer foto's te zien nodig ik u van harte uit om mijn Facebook-pagina te liken zodat u niets meer hoeft te missen :-)!

 

Alleen al de afgelopen week heb ik 2 complete reportages op mijn Facebook-pagina geplaatst. Zo heb ik een wandelroute in De Heen (West-Brabant) gelopen van de Gemeente Steenbergen / VVV Brabantse Wal. Afgelopen zondag ben ik in alle vroegte op de pont naar het natuureiland Tiengemeten gestapt en heb ook daar een fotoverslag van gemaakt. Tiengemeten is een prachtig en gevarieerd natuurlandschap welke beheerd wordt door Natuurmonumenten ! Tenslotte ben ik de afgelopen maand ook een aantal keer in Vlissingen geweest en ook deze foto's zijn terug te bekijken op mijn Facebook-pagina ! Kortom, redenen genoeg om daar eens te gaan kijken :-)!

 

Mijn Facebook-pagina is te bereiken via : www.facebook.com/FotografieJeronimo

 

0 commentaren

Van klant naar model

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een jonge vrouw met de vraag hoeveel een fotoshoot van een uurtje in mijn studio kost. Een alledaagse vraag, dus tot zover niets nieuws onder de zon. Omdat de kosten altijd reuze meevallen hadden we de shoot voor maandagochtend 4 september jl. om 10.15 uur gepland staan. Direct bij binnenkomst wist ik al meteen dat dit een leuke shoot zou worden, en dat werd al helemaal bevestigd toen zij vertelde dat ze vaker shoots had gedaan en dit "gewoon leuk vond". Dat kan natuurlijk ook want een shoot hoeft niet altijd een bepaalde reden, of doel, te hebben, het is ook gewoon erg leuk om te doen :-)!

 

Direct nadat ik de camera en het licht had ingesteld liet zij, zonder dat ik nog maar 1 aanwijzing had hoeven geven, op een hele natuurlijke wijze poses en gezichtsuitdrukkingen zien zodat ook ik hier meteen enthousiast van werd. Ze kwam echt dwars door mijn lens binnen en dat is voor mij altijd het teken dat het goed zit en we samen een hele mooie serie konden maken. En dat is het zeker ook geworden ! We waren zo lekker aan het shooten dat ik helemaal niet meer naar de klok heb gekeken, en aangezien ik mij altijd aan de vooraf afgesproken prijs houd, heb ik het 2e uur voor mijn rekening genomen. Uiteindelijk hebben we niet alleen in de studio, maar ook buiten in mijn tuin nog een aantal foto's gemaakt zodat zij nog meer keuze had in de foto's die zij uiteindelijk zou kunnen bestellen.

 

Omdat we direct een hele goede klik met elkaar hadden, én het erg prettig was om met haar samen te werken, heb ik haar aan het einde van de shoot direct gevraagd of zij in de toekomst meer modellenwerk voor, en met mij, zou willen doen en dat wilde zij maar al te graag dus we hebben meteen een volgend idee besproken die we dit najaar/winter ten uitvoer zullen brengen.

 

En zo kan het gebeuren dat je als klant de studio bij mij binnenloopt, om er vervolgens 2 uur later als model weer naar buiten te lopen :-)!

 

Onderstaande zien jullie een paar foto's van deze shoot, maar er zijn er meer terug te bekijken via de portfolio !

 

Hoe komt een fotograaf de rustige zomervakantieperiode door ?

Tijdens de zomervakantie periode is het voor een gespecialiseerde bruids- & portretfotograaf zoals ik ben altijd een stuk rustiger dan gedurende de rest van het jaar. Er wordt minder getrouwd omdat veel familieleden met vakantie zijn en dus niet bij huwelijken aanwezig kunnen zijn, maar er zijn ook beduidend minder portretshoots omdat men vaak zelf op vakantie is. Die rustige periode wordt na afloop van de schoolvakanties meteen goedgemaakt want dan loopt de agenda over en weet je niet hoe je het e.e.a. in moet plannen :-)! En dat is al jaren hetzelfde dus ik maak mij nooit zo druk als het iets rustiger is, maar wat doe je dan ? Je blijft uiteraard niet stilzitten en maar staren naar je telefoon of je mailbox tot er een aanvraag binnenkomt, maar ik trek er met de camera op uit en maak natuurreportages ! Zo sla ik geen 2 maar 3 vliegen in 1 klap : ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, het is gezond én je kunt de foto's van de reportage ook nog verkopen. Wat wil een mens nog meer :-)!?

 

Zo heb ik een paar weken geleden een wandelroute gelopen in het natuurgebied de "Oude Buisse Heide" in Achtmaal (gemeente Zundert). Het is echt een prachtig natuurgebied, met veel natuurschoon en een rijke historie. Ik heb vervolgens een aantal van deze foto's in een serie op mijn Facebookpagina gepubliceerd en in no time ging deze viral waarbij hij uiteindelijk bij meer dan 35000 (!!) mensen op hun Facebooktijdlijn heeft gestaan ! Uiteraard leest niet iedereen al zijn berichten die op de tijdlijn verschijnen maar toch heb ik nog bijna 200 likes op het bericht gehad én tientallen enthousiaste reacties van mensen die niet alleen de foto's prachtig vonden, maar ook het voornemen hadden om deze Koepelroute zelf te gaan lopen :-)!

 

Afgelopen week heb ik hetzelfde gedaan maar dan van een wandelroute in het Brabantse Nieuw-Vossemeer (gemeente Steenbergen).  Ook nu heb ik een selectie van de door mij gemaakte foto's gemaakt en deze, voorzien van informatieve teksten, op mijn Facebookpagina gepubliceerd. Ook nu kreeg ik weer hele leuke reacties, maar de allerleukste was van het VVV Brabantse Wal welke direct geïnteresseerd waren om een aantal foto's te bestellen om deze vervolgens zelf voor promotionele doeleinden te gebruiken ! Helemaal top dus :-)!

 

Tussendoor heb ik nog wel de nodige, veelal spoed, aanvragen voor zakelijke publicaties gehad, waaronder een leuke opdracht van de Roosendaalse kunstenares Marieloes Reek (website : www.marieloesreek.nl) welke een foto nodig had van haar laatste schilderij voor een publicatie in een magazine. Naast het maken van de foto vind ik het sowieso leuk om andere kunstenaars aan het werk te zien en meer over hun werk te horen, dus ook dit was een bijzonder leuke opdracht :-)!

 

Tenslotte heb ik nog een aantal intake gesprekken gevoerd met een aantal bruidsparen waar ik dit jaar, maar ook volgend jaar, de bruidsreportage voor mag verzorgen, én uiteraard heb ik nog wel een aantal portretshoots gemaakt waarbij ik b.v. afgelopen week nog, bij de mensen thuis, een newbornshoot van hun, nog net geen 6 weken oude, prachtige dochtertje heb mogen maken. Vanuit privacy-overwegingen hebben zij liever niet dat deze foto's gepubliceerd worden en aangezien ik de privacy-wensen van mijn klanten altijd respecteer kan ik deze foto's dan ook niet aan jullie laten zien !

 

Nou, dat was in het kort hoe een beroepsfotograaf de, relatief, rustige vakantieperiode doorkomt :-)! Nog een paar weken en dan is het weer business as usual want dan loopt de agenda weer over van de afspraken, de bruidsreportages en portretshoots !

 

0 commentaren

Foto's aan portfolio "Boudoir fotografie" toegevoegd !

Onlangs heb ik, samen met een prachtige aanstaande bruid, een hele leuke en relaxte bruids boudoir shoot, bij het schilderachtige Slot Moermond in Renesse (Zeeland), mogen maken. Zij wilde haar a.s. echtgenoot op hun bruiloft, welke zij afgelopen vrijdag op dezelfde locatie hebben gevierd, verrassen met een mooi album van deze shoot, waarbij zij uitsluitend gehuld was in bruidslingerie.

 

Zoals ik dat bij al mijn fotoshoots en reportages doe, heb ik haar, zeker in dit geval, ook om toestemming gevraagd voor publicatie op o.a. mijn website en social media, welke zij mij ook heeft gegeven. We hebben echter wel afgesproken dat, aangezien het om een verrassing voor haar a.s. echtgenoot ging, ik met de publicatie zou wachten totdat zij ook daadwerkelijk getrouwd waren omdat ik ook niet het risico wilde lopen dat de foto's toch evt. al eerder bij haar man terecht zouden komen. Maar nu zij als man en vrouw door het leven gaan kunnen en mogen de foto's gepubliceerd worden zodat ik niet alleen een nieuwe rubriek onder diensten heb toegevoegd, maar tevens een groot aantal foto's aan mijn portfolio "Boudoir fotografie" heb toegevoegd !

 

Ik wil de bruid graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor de verstrekte toestemming, maar haar zeker ook een groot compliment geven voor de ontspannen en relaxte manier waarop zij tijdens de shoot met de situatie is omgegaan. Mede gesteund door haar, tevens bij de shoot aanwezige, moeder, de perfecte voorbereiding én door de medewerking van het prachtige Slot Moermond in Renesse, kunnen wij gezamenlijk echt trots zijn op het eindresultaat !

 

Tenslotte wil ik het kersverse bruidspaar nogmaals van harte feliciteren en ik wens jullie voor de toekomst heel veel geluk, liefde en voorspoed toe !

 

0 commentaren

Foto's portfolio schoolfotografie toegevoegd

Begin vorige maand heb ik op 2 locaties van kinderopvang "Ikke" in Essen (België) foto's van de baby's en peuters (in de leeftijd van 0-4 jaar) mogen fotograferen. In totaal hebben er 115 kinderen voor mijn lens gezeten, gestaan en gelegen en het was weer superleuk om dit te mogen doen :-)! Inmiddels hebben de ouders nu 4 weken de tijd gehad om hun bestellingen te plaatsen en de meeste heb ik nu dan ook wel binnen. De persoonlijke fotomappen, want per kind hebben de ouders een inlogcode ontvangen zodat zij uitsluitend de foto's van hun eigen kind(eren) kunnen zien, blijven echter onbeperkt open staan dus er kan ook in de toekomst nog, door de ouders, naar gekeken en uit besteld worden !

 

Nadat ik de bestellingen had ontvangen heb ik een aantal ouders om toestemming voor publicatie van de foto's gevraagd en op een enkele uitzondering na hebben zij hier allemaal bijzonder positief op gereageerd. Ook voor de ouders die geen toestemming hebben gegeven i.v.m. de privacy van hun kind heb ik begrip en uiteraard respecteer ik hun keuze hier in dan ook zodat deze foto's niet gepubliceerd zullen worden.

 

Van degene die wel toestemming hebben gegeven heb ik vervolgens een selectie gemaakt en deze aan mijn portfolio "Schoolfotografie" op mijn website toegevoegd. Verder wordt deze selectie ook op mijn Facebookpagina geplaatst, geheel in overeenstemming met de betreffende ouders.

 

Voortgang schoolfotografie & boudoirshoot

Het is alweer een maandje geleden sinds ik mijn laatste blog heb geschreven. Uiteraard heb ik ook de afgelopen maand niet bepaald stil gezeten, maar ik wil jullie toch nog even mee terugnemen naar de onlangs door mij gemaakte schoolfoto's bij Kinderopvang "Ikke" in Essen (België) en de, tussendoor tevens gemaakte, bruids boudoirshoot in Renesse (Zeeland).

 

Nadat ik, gedurende 2 weken, 115 baby's en peuters (in de leeftijd van 0-4 jaar) bij Kinderopvang "Ikke" in het Belgische Essen (net over de grens bij Roosendaal) had gefotografeerd, ben ik alle foto's eerst gaan selecteren, vervolgens de foto's gaan bewerken en tenslotte per kind naar een beveiligde website bij de drukkerij gaan uploaden. Aangezien het voor de ouders niet alleen handig, maar ook vanuit de privacy voor de kinderen noodzakelijk, is dat zij uitsluitend de foto's van hun kind(eren) kunnen zien heb ik persoonlijke inlogkaarten gemaakt zodat de ouders thuis rustig en online naar de foto's kunnen kijken en deze direct kunnen bestellen en/of downloaden. Afgelopen dinsdag 2 mei heb ik alle inlogkaarten bij het kinderdagverblijf afgegeven en zijn deze vorige week aan alle ouders meegegeven zodat ik inmiddels niet alleen veel bestellingen maar ook heel veel leuke en mooie complimenten van hen heb mogen ontvangen ! Het is een hele klus maar zo ontzettend leuk om te mogen doen :-)! Al was het alleen maar om met die kleintjes bezig te zijn ze eerst zoveel mogelijk op hun gemak te stellen en ze vervolgens zo goed mogelijk op de foto te zetten. Wat dat aangaat zijn kinderen in deze leeftijd haast niet te regisseren en bepalen zij, hoe klein ze ook zijn, mede het eindresultaat ! Ook dit jaar is dat bij deze kinderopvang weer helemaal goed gegaan en dit is ook zeker mede te danken aan de perfecte samenwerking met de leiding en de medewerksters van kinderopvang "Ikke" !

 

Aangezien ik het uiteraard ook leuk vind om een aantal foto's van deze opdracht op mijn website, Facebookpagina en Twitter, te laten zien vraag ik aan een aantal ouders, die een bestelling hebben geplaatst, of zij schriftelijke toestemming geven tot publicatie. Pas nadat ik deze van een aantal ouders heb ontvangen zal ik hier een aantal foto's laten zien. Wordt vervolgd dus :-)!

 

Dan neem ik jullie graag ook nog even kort mee terug naar de bruids boudoirshoot die ik onlangs in Slot Moermond in Renesse (Zeeland) heb gedaan. De aanstaande bruid wilde graag een boudoirshoot in haar bruidslingerie maken om deze foto's vervolgens in een album op hun trouwdag aan haar echtgenoot te geven. Een ontzettend leuk en origineel huwelijkscadeau dus ! Het was een perfecte dag en het eindresultaat is echt geweldig geworden, mede te danken aan de bijzonder relaxte en prachtige bruid, maar zeker ook aan de fantastische locatie ! Ik heb in het verleden meerdere boudoirshoots gedaan maar aangezien deze foto's toch wel vaak privé worden gehouden had ik tot nu toe nog geen toestemming ontvangen deze ook op mijn website te mogen publiceren. Daar komt binnenkort verandering in want de bruid heeft mij deze toestemming inmiddels wel gegeven, alleen hebben wij afgesproken dat ik de foto's pas na hun bruiloft zal gaan publiceren om zodoende haar verrassing voor de aanstaande bruidegom niet om zeep te helpen. Ook dit wordt dus binnenkort vervolgd :-)!

0 commentaren

Een hele drukke en bijzonder leuke week !

De afgelopen week was het superdruk, maar zo ontzettend leuk :-)! Afgelopen maandag t/m donderdag ben ik alle ochtenden bij kinderopvang Ikke in Essen (België) geweest om daar alle 84 kindjes en baby's, in de leeftijd van 0-4 jaar, te fotograferen. Na de bijzonder succesvolle samenwerking vorig jaar is de opdracht nu verder uitgebreid en mag ik de komende week ook op een andere locatie nog 2 ochtenden de baby's en kindjes, in de leeftijd van 0-2, fotograferen. Vervolgens krijgen alle ouders een individuele code zodat zij uitsluitend de foto's van hun kind(eren) te zien krijgen en deze direct online kunnen bestellen en/of downloaden. Uitsluitend de ouders die een bestelling plaatsen zal ik tenslotte om toestemming vragen of ik de foto's op o.a. mijn website en Facebookpagina mag publiceren. Voorlopig duurt het dus nog minimaal 2 weken voordat de eerste foto's van deze opdracht hier te zien zullen zijn.

 

Afgelopen donderdagavond heb ik de bruidsreportage bij het bruidspaar afgegeven welke ik een aantal weken geleden in Roosendaal heb gemaakt. Onder het genot van een heerlijke kopje koffie en een overheerlijke appelflap hebben we de prachtige & supergeslaagde trouwdag nog eens rustig met elkaar doorgenomen en heb ik het bruidspaar vervolgens alle rust gegund om hun foto's samen te bekijken. We hadden vanaf het eerste moment, tijdens het intake-gesprek, al een superklik met elkaar en dat is ook al die tijd zo gebleven. Ik vind het altijd een grote eer als een bruidspaar mij het vertrouwen gunt om hun mooiste dag van hun leven vast te mogen leggen, en als er een klik is dan komt dat vaak ook nog eens extra in de reportage naar voren. Zij waren dan ook, van het begin af aan, superenthousiast en relaxed en mede daardoor is de reportage ook bijzonder mooi geworden en waren zij ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat. Inmiddels hebben zij dan ook een prachtige recensie op mijn Facebookpagina achtergelaten (zie onderstaande afbeelding).

 

Zowel op vrijdag als zaterdag ben ik vervolgens naar Zeeland gereden om daar op vrijdag een portretshoot en op zaterdag een boudoirshoot te maken. De bruids boudoir shoot was bij het prachtige Slot Moermond in Renesse, de locatie waar het betreffende bruidspaar binnenkort ook zal gaan trouwen. De aanstaande bruid wilde heel graag, als verrassing voor haar toekomstig echtgenoot, een boudoir shoot laten maken van haar in haar bruidslingerie. Mede door de bijzonder relaxte sfeer, de prachtige bruid en de toplocatie heb ik een geweldig mooie serie kunnen maken. Inmiddels ben ik al druk bezig met de bewerking van de foto's en het wordt er alleen nog maar mooier op :-)! Gezien de aard van de shoot zullen de foto's alleen worden gepubliceerd na de schriftelijke toestemming van de bruid. We hebben met elkaar afgesproken dat zij dit besluit uiteraard pas hoeft te nemen nadat zij het eindresultaat heeft gezien. Ik hoop er uiteraard wel op dat ik de foto's kan en mag laten zien want ik ben bijzonder trots op deze stijl- & sfeervolle serie ! Wordt hopelijk vervolgd dus ........ :-)!

 

Aangezien ik zoveel foto's heb gemaakt de afgelopen week ben ik beide Paasdagen druk aan het werk om deze verder te verwerken en bewerken. Het is mijn streven om over 2 weken met alles klaar te zijn dus iedere minuut die ik nu thuis ben besteed ik aan de foto's. Vervolgens staan ook in mei weer de nodige mooie en leuke opdrachten te wachten. Het werk houdt nooit op ....... en ik zou het ook niet anders willen :-)!

 

0 commentaren

De zingende priester Claude Covemaeker

Tijdens de kerkelijke huwelijksceremonie, op vrijdag 17 maart 2017, in de Sint Josephkerk in Roosendaal werd de mis niet alleen geleid door de gewaardeerde priester Claude Covemaeker, maar maakte hij deze ook zeer persoonlijk door zelf 2 nummers te zingen en te spelen ! Van het laatste nummer heb ik een kort fragment kunnen opnemen want mijn focus lag uiteraard bij het maken van de foto's van zijn optreden !

0 commentaren

Bruidsreportage vrijdag 17 maart 2017 in Roosendaal

Het was al weer even geleden dat ik een blog had geschreven maar dat betekent uiteraard niet dat ik stil heb gezeten .... verre van zelfs :-)! In de eerste maanden van het jaar heb ik mij vooral gericht het ontwikkelen van nieuwe marktconcepten en (online) afzetmarkten voor mijn foto's en digitale kunst. Daarnaast heb ik besloten om mijn digitale kunst, ook bedrijfsmatig, los te koppelen van mijn werk als fotograaf. De naam "Art by Jeronimo", welke ik al gebruikte voor mijn digitale kunst, is inmiddels ook officieel als merknaam gelanceerd en daar hoort ook een nieuwe website (www.artbyjeronimo.nl) en Facebookpagina bij (www.facebook.com/ArtbyJeronimo). Inmiddels ben ik druk bezig met het leggen van nieuwe contacten om de nieuwe plannen die ik heb te realiseren. Als het zover is zijn jullie de eerste die het te horen krijgen dus hou mijn blog in de gaten of like mijn Facebookpagina (van mijn kunst en van mijn fotografie (www.facebook.com/FotografieJeronimo) zodat je het laatste nieuws automatisch op je tijdlijn te zien krijgt :-)!

 

Afgelopen vrijdag is het bruidsseizoen 2017 voor mij ook weer officieel begonnen met de eerste bruidsreportage van dit jaar. Het was weer een supergezellige en geslaagde dag voor het dolgelukkige, en zeer relaxte, bruidspaar en alles is geheel volgens de planning verlopen zoals wij deze, tijdens de meerdere gesprekken die wij voorafgaande aan de trouwdag met elkaar hebben gehad, hadden besproken. Ook de weergoden lieten ons niet in de steek want hoewel het een stuk frisser was dan de dagen ervoor, was het droog en soms zelfs zonnig en dat is voor iedereen toch een stuk prettiger !

 

Inmiddels is het bruidspaar op huwelijksreis en ben ik nu druk bezig om alle foto's na te lopen, te selecteren en, waar nodig, (licht) te bewerken. Al op vrijdagavond, terwijl het bruidspaar hun bruiloftsfeest nog aan het vieren waren, heb ik een kleine selectie gemaakt en deze naar hen verstuurd zodat zij deze direct met de gasten en de familie konden delen. Onderstaande zien jullie dan ook een aantal van deze foto's zodat er al een goed beeld ontstaat van de gezellige sfeer en de route die wij met elkaar hebben afgelegd. Vanuit hun woning zijn we eerst vertrokken naar de Kapelberg om vervolgens, voor het burgerlijk huwelijk, naar Anno 1810 te gaan. Vanuit die locatie zijn we naar de Sint Josephkerk in Roosendaal gereden waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond en deze feestelijk werd afgesloten door de Tullepetaonekapel. Tenslotte zijn we naar Zaal/Restaurant/Brasserie "Zeelandia" gegaan waar ik na het aansnijden van de bruidstaart afscheid heb genomen van het bruidspaar, welke vervolgens daar heerlijk hebben gegeten en een fantastische feestavond hebben gehad !

 

Het blijft niet alleen superleuk om de liefde en gezelligheid van bruidsparen te zien op deze voor hen zo belangrijke dag, maar ik ben altijd bijzonder dankbaar voor het vertrouwen die bruidsparen mij geven om deze dag voor hen te mogen vastleggen. Mochten jullie binnenkort ook trouwplannen hebben en nog op zoek zijn naar een ervaren, professionele en betaalbare trouwfotograaf / bruidsfotograaf in de regio Roosendaal (en ver daarbuiten !) neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk op mijn website (https://www.fotografiejeronimo.nl/diensten/bruidsreportage/).

 

0 commentaren

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, digitale kunst

 

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden