Babyfotografie / Newborn


Bij Fotografie Jeronimo uit Roosendaal is het mogelijk om de mooiste momenten in uw leven professioneel vast te laten leggen. Naast de trouwdag wordt de geboorte van een kind het vaakst genoemd bij de vraag wat iemands mooiste moment in zijn/haar leven is. Reden genoeg om dat ankermoment voor eeuwig vast te laten leggen.

 

Door het gebruik van mijn (mobiele) portretstudio is het mogelijk om een newborn-shoot bij u thuis te doen zodat u de deur niet uit hoeft, alles bij de hand heeft zodat dit een stuk rustiger voor u én de baby is. Het liefst maak ik de foto's, bij dit type fotografie, zonder gebruik te maken van de studio-apparatuur, maar uitsluitend met het aanwezige daglicht. Soms is dat echter niet mogelijk zodat ik toch de studio-flitsers, of een externe reportageflitser, moet gebruiken. Naast de studiofoto's is het tegenwoordig meer een trend om de newbornfoto's meer als een reportage te fotograferen (de dagelijkse gang van zaken rond de verzorging, én het vaste ritme, van een baby). Ook dit is uiteraard mogelijk !

 

Ik ben tevens gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie zodat het tenslotte ook mogelijk is om beide shoots te combineren, dus een shoot in de laatste weken van uw zwangerschap en een shoot kort na de geboorte van uw kindje. Bij het boeken van beide shoots ontvangt u een korting van maar liefst 20 % op het totaalbedrag, welke vervolgens weer uitgegeven kunnen worden aan de inrichting van de babykamer en/of het kopen van (nog meer) babykleertjes :-) !

 

Aangezien ik tevens gespecialiseerd ben in het maken van digitale kunst is het ook mogelijk om een uniek digitaal kunstwerk van uw pasgeboren kindje te laten maken !

 

Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren !

 

TIP : Combineer een zwangerschapsshoot met een newbornshoot en ontvang maar liefst 20 % korting op het totaalbedrag !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden