Workshop "Natuur & vogelfotografie"


Als ik niet in opdracht aan het werk ben, loop ik het liefst in de natuur en heb dan altijd mijn camera bij mij zodat ik, op ieder moment, foto's kan maken van al het moois dat de natuur, in ieder jaargetijde, te bieden heeft. Of het dan om (vliegende) vogels gaat of een macrofoto van een insect, of een kleurrijke landschapsfoto, maakt mij niet zoveel uit want in de loop van de jaren heb ik mij in al deze specifieke terreinen verdiept en mag mij dan ook inmiddels wel een specialist noemen (hoewel er iedere dag nog iets te leren valt zeg ik altijd maar). 

 

De combinatie van het lezen van boeken, het bekijken van honderden YouTube-films van andere natuur- & vogelfotografen maar vooral het zelf doen in de natuur heeft mij de nodige kennis gegeven welke nodig is om van een "gewoon" plaatje een spectaculaire plaat te maken die jezelf, of wellicht anderen, graag aan de muur zouden willen hebben. Het leren "kijken" en rekening houden met de omstandigheden, in combinatie met diverse cameratechnieken- & instellingen, zorgen ervoor dat je na een workshop meer inzicht hebt gekregen waar je vervolgens de rest van je leven je voordeel mee kunt doen. Kortom, naast een ontspannen en gezellige ochtend of middag, steek je er ook nog iets van op. Doordat ik de workshop alleen individueel organiseer (bij uitzondering aan max. 2 deelnemers tegelijkertijd (b.v. vrienden/vriendinnen van elkaar)) kan ik al mijn, in de afgelopen ruim 30 jaar, opgedane kennis 1 op 1 overdragen en ben je aan het einde van de workshop in staat om deze kennis zelfstandig te gebruiken en daarmee jouw skills als natuur- en/of vogelfotograaf nog verder vergroten.

 

Het is mijn persoonlijke missie om vooral beginnende en/of minder ervaren fotografen (nog) beter te laten worden, waardoor zij nog meer plezier in hun hobby krijgen (en wellicht in een later stadium zelf, net als ik, ook professioneel met fotografie bezig kunnen zijn), zodat deze workshop dan ook vooral erg geschikt is voor deze groep fotografen. Daarbij moet ik wel de kanttekening maken dat dit geen workshop is waarbij je gebruik kunt maken van je smartphone, dus je moet zelf wel in het bezit zijn van een eigen systeem- of spiegelreflexcamera ! 

 

Het spreekt voor zich dat ik in West-Brabant, en een groot gedeelte van Zeeland, ieder natuurgebied wel één of meerdere keren heb bezocht, maar het is zeker mogelijk om mij in geheel Nederland & België te boeken. Ieder natuurgebied heeft zo zijn/haar eigen pareltjes en ook ik laat mij nog altijd graag verrassen. De workshop kan dan ook overal worden gevolgd (in de kustgebieden, op de hei of in het bos) en zal uiteraard alleen doorgaan bij goede weersomstandigheden ..... ook mijn camera houdt niet van regen :-) !

 

Mocht je geïnteresseerd zijn en deze individuele workshop met een professionele fotograaf willen boeken neem dan contact met mij op middels het contactformulier op deze website.

 

Ik heb er zin in om te shooten ..... jij ook ?

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden