Portretfotografie


Fotografie Jeronimo is al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van professionele portretfotografie. Als portretfotograaf word ik niet alleen door heel veel (beginnende) modellen gevraagd om hen te helpen bij het opzetten, of uitbreiden, van hun portfolio, maar staat ook het ongeboren kind (zwangerschapsfotografie) t/m de (100) jarige opa & oma voor mijn camera. 

 

Fotoshoot / Studiofotografie

Dankzij mijn compacte & mobiele fotostudio ben ik in de gelegenheid om bij u thuis, op uw bedrijf of een andere locatie, een professionele portretfotoshoot te maken. Naast de professionele flitsset van het merk Elinchrome (het topmerk op dit gebied) maak ik gebruik van een flexibel achtergrondsysteem (waarbij ik mij gespecialiseerd heb in het maken van foto's met een zwarte achtergrond) welke geschikt is voor het fotograferen van max. 2 personen/ volwassenen (evt. nog samen met een baby/kind). Voor kleinere groepen of gezins- & familieportretten is het niet mogelijk om studiofoto's te laten maken, maar het is uiteraard wel gewoon mogelijk om deze groepsfoto's bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie te laten maken. Indien nodig maak ik hierbij dan uitsluitend gebruik van een reportageflitser.

 

Uiteraard bespreek ik vooraf de diverse mogelijkheden n.a.v. uw individuele wensen en mogelijkheden voor wat betreft de totale noodzakelijke ruimte.

 

Buitenshoot

Naast het gebruik van mijn studio is het uiteraard ook mogelijk om een buitenshoot, in de vrije natuur of op een andere locatie, te maken. Hierbij is het niet mogelijk om gebruik te maken van de studio-apparatuur maar werk ik eventueel met een externe flitser.

 

Bedrijfsfotoshoot

Het is uiteraard ook om op uw bedrijf een portretfotoshoot te maken t.b.v. een brochure, website of ander medium, zodat u hier geen extra tijd voor nodig heeft en dit efficiënt in uw dagindeling ingepast kan worden hetgeen u, naast een tijdsbesparing, ook een kostenbesparing oplevert.

 

Overige mogelijkheden binnen de portretfotografie

Naast de reguliere fotoshoots kunt u bij Fotografie Jeronimo ook terecht voor uw :

 

Loveshoot (al dan niet voorafgaande aan een bruidsreportage) (bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie (zonder studio-apparatuur))

Zwangerschapsfotografie (bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie (zonder studio-apparatuur))

Babyfotografie / New born fotografie (bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie)

Boudoir fotografie (stijlvolle en sensuele lingerie- of (bedekt) naaktfotografie bij u thuis en/of op andere (buiten)locatie)

Erotische naaktfotografie (stijlvolle en sensuele naaktfotografie in mijn studio, bij u thuis en/of op andere (buiten)locatie)

 

 

Dierenfotografie (afhankelijk van het dier, bij u thuis, maar anders in de vrije natuur (zonder studio-apparatuur)).

 

Fotobewerking

Ik ben gespecialiseerd in het digitaal bewerken van foto's. Met name binnen de portretfotografie wordt dit veelvuldig gevraagd en/of toegepast. Aangezien niet iedereen dezelfde smaak heeft ten aanzien van (artistiek) bewerkte foto's zal ik dit altijd in overleg met de klant doen. Dit kan al variëren van het digitaal wegpoetsen van een puistje tot aan het maken van extreem bewerkte digitale kunstwerken. Ook in dat opzicht zijn er bij Fotografie Jeronimo talloze mogelijkheden.

 

Ideeën

Een portretfotoshoot is niet alleen leuk om zelf te doen maar b.v. ook leuk om cadeau te doen of als invulling van uw (kinder)feest of gewoon gezellig samen met uw vriend(en)/vriendin(nen), want wie wil er nu niet eens voor even een fotomodel zijn ?

 

Tarieven

De basiskosten voor een studio fotoshoot bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere (buiten)locatie, in de regio Roosendaal bedragen € 95,00. Dit zijn de kosten voor het laten maken van de foto's (uitgaande van een fotoshoot van max. 1 uur) en de daaropvolgende tijd die ik nodig heb voor het verwerken en (digitaal) bewerken van de foto's. De genoemde kosten zijn exclusief foto's en/of digitale fotobestanden.

 

De door mij gemaakte en bewerkte foto's worden naar een, met een wachtwoord beveiligde, website geüpload en zodoende heeft u, via dit online foto-album, zelf de vrijheid om de foto('s) van uw keuze te downloaden en/of af te laten drukken. De kosten hiervoor bedragen minimaal € 2,00 per foto afdruk en minimaal € 5,00 per digitaal bestand. Alle genoemde kosten zijn incl. 21 % BTW.

 

De basiskosten voor een buitenshoot, of een shoot op locatie zonder hierbij gebruik te maken van de studio-apparatuur, van max. 1 uur bedragen in de regio Roosendaal € 95,00.

 

Voor locaties buiten de gemeente Roosendaal, hanteer ik een aanvullende reiskostenvergoeding. Tevens is het uiteraard mogelijk om een extra uur, of extra uren, bij te boeken tegen een vast uurtarief van € 65,00 per uur.

 

Voorafgaande aan uw opdracht ontvangt u een offerte met een duidelijke overzicht van de, bij uw opdracht passende, kosten.

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden