Zwangerschapsfotografie


Bij Fotografie Jeronimo uit Roosendaal is het mogelijk om de mooiste momenten in uw leven professioneel vast te laten leggen. Naast de trouwdag wordt een zwangerschap, en de geboorte van een kind, het vaakst genoemd bij de vraag wat iemands mooiste moment in zijn/haar leven is. Reden genoeg om dat ankermoment voor eeuwig vast te leggen.

 

Door het gebruik van mijn (mobiele) portretstudio is het mogelijk om een zwangerschapsshoot bij u thuis te doen zodat u de deur niet uit hoeft, alles bij de hand heeft en dit een stuk rustiger voor u is. Het enige wat ik hiervoor nodig heb is een vrije ruimte in uw woonkamer of garage van 3 x 3 meter en 1 vrij stopcontact.

 

Daarnaast is het mogelijk om een fotoshoot van uw zwangerschap ook op een andere (buiten) locatie te maken, waarbij geen gebruik kan worden gemaakt van de studio-apparatuur.

 

Ik ben tevens gespecialiseerd in newborn fotografie zodat het tenslotte ook mogelijk is om beide shoots te combineren, dus een shoot in de laatste weken van uw zwangerschap en een shoot kort na de geboorte van uw kindje. 

 

Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren !

 

TIP : Combineer een zwangerschapsshoot met een newbornshoot en ontvang maar liefst 20 % korting op het totaalbedrag !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden