Dierenfotografie


Fotografie Jeronimo is gespecialiseerd in het maken van portretfoto's van mens én dier. Naast een groot natuurliefhebber ben ik een heel groot dierenliefhebber en zodoende heb ik mij gespecialiseerd in de dierenfotografie, zowel levend in de vrije natuur maar ook van alle huisdieren (in alle soorten en maten).

 

Op deze website beperkt ik mij tot de dierenfotografie van de door u geliefde huisdieren. Het is niet mogelijk om met uw (huis)dier naar mijn studio te komen om daar een (korte) fotoshoot te maken, maar vaak levert dit de nodige stress op bij het dier (en anders wel bij mijn eigen kat) zodat ik voor dit type fotografie de mogelijkheid biedt om dit bij u thuis, in de voor het dier vertrouwde omgeving, te doen. Het is mijn ervaring dat dieren, na de kennismaking met mij (waar ik overigens ook de tijd voor neem om het dier aan mij te laten wennen), een stuk rustiger zijn.

 

Naast studio-portretten is het uiteraard ook mogelijk om een fotoshoot in de vrije natuur te maken. Er is, ook voor het dier (en voor honden in het bijzonder), niets zo lekker dan heerlijk door de bossen of op het strand te lopen, te rennen en te ravotten. Ook die mogelijkheid biedt ik dus aan, waarbij ik in dat geval geen gebruik maak van de mobiele fotostudio (en de studioflitsers).

 

Na afloop van de shoot worden de foto's nog (licht tot artistiek) bewerkt, hetgeen uiteraard in overleg gaat met de opdrachtgever. De mogelijkheden voor wat betreft het bewerken van foto's zijn bijna oneindig aangezien ik mij ook gespecialiseerd heb in het digitaal bewerken van foto's en tevens digitale kunst maak. U zou er dus b.v. ook voor kunnen kiezen om een mooi "geschilderd" canvasportret van uw dier(en) te laten maken.

 

Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden