Baasje gezocht voor een witte herderpup

Omdat de kinderboerderij bijna op een steenworp afstand van mijn huis ligt ben ik daar geregeld te vinden. Naast alle kippen, geiten, varkens, ezels, paarden, kalkoenen en al het overige pluimvee hebben de eigenaren zelf 2 witte herders, een reu en een teefje. En die kunnen het blijkbaar heel erg goed met elkaar vinden want ze zijn 5 weken geleden de trotse ouders geworden van een prachtige, superschattige en donzige achtling :-)! De eigenaren hebben besloten om hier zelf 1 pup van te houden, maar voor de overige 7 wordt een nieuw huisje gezocht. Het zijn echt dotjes van honden van dus de animo was direct al groot toen dit bekend werd. Inmiddels zijn er al 5 puppies besproken, maar voor 2 van hen wordt dus nog een nieuw baasje gezocht ! 

 

En mede om die reden hebben ze mij gevraagd om een aantal foto's van het nestje te maken, waar ik er hier 1 van zal plaatsen. Dus mocht je serieuze interesse hebben in het kopen van een witte herderpup, neem dan contact op met Joyce van kinderboerderij Minnebeek in Roosendaal !

 

Mocht je echter ook een mooi uniek portret van jouw hond(en), of andere huisdieren, willen laten maken, neem dan nu contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Fotografie, Jeronimo, Roosendaal, Brabant, dierenfotografie, hondenfotografie, witte herder, pup, puppy
Fotografie, Jeronimo, Roosendaal, Brabant, dierenfotografie, hondenfotografie, witte herder, pup, puppy

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden