Maakt u pas foto's ?

Wekelijk krijg ik telefoontjes met de vraag "Maakt u pasfoto's ?", waarop ik bijna altijd standaard antwoord met "Nee, dat doe ik al bijna mijn hele leven" :-). Vervolgens is het even stil of valt het kwartje meteen en begint men aan de andere kant van de lijn te lachen :-).

 

Mijn serieuze antwoord op die vraag is echter dat ik GEEN pasfoto's maakt. Pasfoto's t.b.v.. identiteitsbewijzen  zoals een paspoort of rijbewijs moeten nl. voldoen aan strikte regels (qua afmeting, achtergrond, belichting, etc.) en de gemeente Roosendaal is hier zeer strikt in. Ik verwijs al deze klanten dan ook steevast door naar een goed adres waar ze dit perfect doen, te weten :

 

Hein en Marc Manné Vakfotografen
Markt 15
4701 PS  Roosendaal
Tel. 0165-533327

 

Hopelijk heb ik bij deze alle bellers over dit onderwerp nu volledig geïnformeerd :-)

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden