Webshop "Art by Jeronimo"


Naast mijn reguliere fotowerk ben ik gespecialiseerd in digitale fotobewerking. Nadat ik de belangrijkste tools voor het bewerken van b.v. bruidsfoto's en portretfoto's onder de knie had, ben ik mij verder gaan verdiepen in de diverse mogelijkheden en heb na vele uren studeren, het volgen van cursussen én, vooral, door héél veel te oefenen het maken van digitale kunstwerken in de vingers gekregen. Creatief ben ik altijd al geweest, maar om ideeën ook om te kunnen zetten in daadwerkelijke kunstwerken geeft zo'n enorme kick dat ik ook hier heel graag mee aan het werk ben. Uiteraard weet ik als geen ander dat de smaak van kunst heel erg persoonlijk is dus ik maak het vooral vanuit mijn eigen gevoel en beleving en hoop dat anderen het ook mooi vinden. Maar mocht dat onverhoopt niet het geval zijn ..... even goede vrienden ! Öok niet iedereen is even laaiend enthousiast over "De Nachtwacht" of het werk van Vincent van Gogh dus dat is inherent aan het maken van kunst. Overigens geldt dat voor alle vormen van cultuur, of het nu om een balletvoorstelling of een popconcert gaat, smaken verschillen nu eenmaal en dat is maar goed ook. Zo is er voor ieder wat wils !

 

 

Speciaal voor mijn digitale kunstwerken heb ik een aantal verschillende webshops geopend om zodoende de diverse categorieën uit te splitsen en het voor de bezoeker eenvoudiger te maken om een werk naar keuze uit te zoeken.

 

Op deze pagina ziet u een overzicht van de webshops welke er nu voor u geopend zijn. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen ! En wellicht zit er ook voor u iets moois tussen wat binnenkort bij u aan de muur hangt !

 

Ik wens u veel kijk- & shopplezier toe !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden