Geen (portret)shoots meer op mijn locatie

Als fotograaf heb ik uiteraard niet alleen rekening te houden met de privacy van mijn klanten, maar hou ik ook rekening met mijn eigen privacy. Aangezien ik voor portretshoots / portretfotografie met een mobiele (portret)studio werk (indien de klant studiofoto's wenst te hebben) was het in het verleden mogelijk om deze ook bij mij thuis te laten maken, maar omdat ik privé en zakelijk graag gescheiden wens te houden én omdat er in de afgelopen jaren wel héél erg veel mensen (en dieren) over de vloer zijn gekomen, heb ik besloten om hier vanaf vandaag mee te stoppen. Eerder was ik hier al voor mijn dierenfotografie mee gestopt (mede ook omdat mijn eigen kat een week van slag was als er weer eens een hond binnen was geweest ;-) ) maar nu geldt dit ook voor mijn portretshoots / portretfotografie.

 

Het is dus alleen nog maar mogelijk om een portretshoot bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie te doen. De minimaal benodigde vrije ruimte (b.v. in uw woonkamer) die ik hiervoor nodig heb bedraagt minimaal 3 x 3 meter en ik heb 1 vrije geaarde 220V-aansluiting nodig voor het aansluiten van mijn studioflitsers. Dit geldt dus alleen indien u studiofoto's wenst te laten maken ! Voor buitenfoto's wordt deze studioset (flitsers, lampen en achtergrondscherm/systeem) niet gebruikt. 

 

Daarnaast heb ik ook mijn grote achtergronddoek verkocht waardoor het nu alleen nog maar mogelijk is om een portretshoot voor max. 2 personen (evt. nog met een baby) te verzorgen. Hier was toch al in bijna 95 % van de gevallen vraag naar dus daar veranderd, voor mij, eigenlijk niet zoveel in :-). Het is uiteraard wel mogelijk om groepsfoto's zonder studio te laten maken. Dit kan zowel bij u thuis en/of op een andere (buiten)locatie, waarbij ik, indien nodig, alleen gebruik maak van een reportageflitser. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden