Zoveel leuk nieuws :-)!

Het is alweer bijna 4 maanden geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven, maar er is in die tijd zoveel gebeurd dat ik niet weet waar ik moet beginnen :-)! In het kort komt het er op neer dat het een domino-effect was van alleen maar leuke dingen. Uiteraard heb ik mijn eigen opdrachten en opdrachtgevers dus ik heb de afgelopen maanden talloze portretshoots en bruidsreportages gemaakt, maar daarnaast heb ik een tijd geleden een telefoontje gekregen of ik voor de gemeente Roosendaal de foto's wilde maken voor hun nieuwe studentencampagne "Studenten kleuren de stad". Wat begon met het maken van 4 portretfoto's van studenten die in Roosendaal komen studeren, eindigde in een tour langs diverse scholen waarbij ik heel veel 1e-jaars studenten heb mogen fotograferen. De foto's van de eerste shoot, met de 4 studenten, zijn door de gemeente gebruikt om de campagne grootschalig in Roosendaal kenbaar te maken d.m.v. het plaatsen van de foto's langs de weg, op borden en mupi's, in abri's en op de digitale billboards.

 

Daarnaast ben ik door het VVV Roosendaal gevraagd of ik hun vaste fotograaf wilde worden voor het maken van foto's voor o.a. de specials, de nieuw te bouwen website, de Horecagids en andere uitgaven. Inmiddels heb ik de eerste foto's voor de onlangs verschenen, en bij 64.000 huishoudens in Roosendaal e.o. verspreide, herfstspecial gemaakt en start ik binnenkort met het maken van de foto's voor de, in januari a.s., nieuw te verschijnen Horecagids met foto's van heel veel horeca-gelegenheden in Roosendaal e.o.

 

En tenslotte ben ik deze week door tuincentrum "De Landerije" in Roosendaal gevraagd of ik op 27 oktober a.s. hun dierenfotograaf wil zijn tijdens een door hun georganiseerd leuk evenement. Voor alle huisdierenbezoekers is het dan mogelijk om het door hun zo geliefde huisdier op de foto te laten zetten, dus heb je zin en tijd, kom dan gezellig even met je hond, kat, konijn, cavia of ander huisdier langs :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden