Nieuwe foto's aan portfolio Boudoir fotografie toegevoegd

Onlangs heb ik weer een boudoirshoot van/met een mooie roodharige jonge vrouw mogen maken. Zij wilde met deze fotoserie graag haar vriend verrassen met wie zij een jubileum te vieren had. Dus dames, als jullie nog op zoek zijn naar een origineel cadeau ...... :-)!

 

Voorafgaande aan de shoot hebben we meerdere malen contact gehad om alles goed door te spreken en ook schriftelijk vast te leggen. Zo heeft zij o.a. toestemming gegeven voor het gebruik van de foto's op mijn website en heb ik, een kleine selectie, zojuist dan ook toegevoegd aan mijn portfolio "Boudoir" welke hier te bekijken is.

 

Ik vind het sowieso altijd superstoer en ontzettend dapper dat vrouwen, naakt of in lingerie, voor mijn camera durven te staan want hoewel ik er, door de jaren heen, inmiddels wel aan gewend ben is het voor hen toch vaak de eerste, en veelal ook de enige, keer dat zij dit doen. Wederzijds vertrouwen en respect staan bij mij dan ook bovenaan mijn prioriteitenlijst en zijn een absolute must om tot een gezellige, ontspannen en geslaagde shoot én foto's te komen ! De klik met deze jongedame was er al van het begin af aan en we hebben dan ook een hele leuke, ontspannen en supergezellige ochtend gehad waarbij wij, op haar verzoek, eerst naar een natuurgebied zijn gereden om daar een aantal foto's te maken en vervolgens zijn wij naar haar huis gereden om daar, in haar slaap- & woonkamer, nog een groot aantal andere foto's te maken. Hierbij heb ik uitsluitend gebruik gemaakt van het natuurlijke licht, dus ik heb mijn studio-apparatuur thuis gelaten en de reportageflitser slechts buiten een paar keer gebruikt om de aanwezige schaduw uit haar gezicht te flitsen. Zij was zelf bang dat haar huis niet voldoende plaatsen had voor het maken van afwisselende foto's maar uiteindelijk hebben we er meer dan genoeg gemaakt dus daar hoefde zij, maar dus ook alle potentiële vrouwen welke graag in de eigen vertrouwde omgeving een dergelijke mooie serie van zichzelf willen laten maken, zich dus geen zorgen over te maken ! Ook het gebrek aan ervaring hoeft geen enkele belemmering te zijn want ik geef, als hier om gevraagd wordt, duidelijke instructies en doe veel poses voor, dus ook dat komt altijd goed :-)! Het spreekt voor zich dat eigen initiatief en eigen ideeën altijd mogelijk zijn en door mij ook worden gewaardeerd !   

 

Uiteindelijk heeft zij van mij, middels een online foto-album, een hele grote selectie van de foto's gehad waaruit zij zelf weer een selectie heeft gemaakt welke zij af heeft laten drukken om deze vervolgens, als cadeau, aan haar vriend te geven. 

 

Kortom, we hebben samen een hele leuke ochtend gehad waar zowel zij, haar vriend én ik mooie foto's aan over heb gehouden. Iedereen blij, trots én tevreden :-)!

 

Zit je nu, of al langer, te twijfelen of je het ook aandurft om een keertje een mooie naakt- of boudoirserie van jezelf te laten maken, kijk dan gerust even rond op mijn website of neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op zodat we het e.e.a. rustig door kunnen nemen en kunnen overleggen. Mocht je, na het maken van de foto's, toestemming geven voor publicatie dan ontvang je een korting van maar liefst 25 % op de totaalprijs (excl. reiskosten) ! Dus wie durft ........ :-)!?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden