Mooie afsluiting van 2017 en een heerlijk begin van 2018

Allereerst wil ik iedereen een, in alle opzichten, fantastisch 2018 toewensen !! Hoewel 10 januari hetzelfde zou moeten zijn, of aanvoelen, als b.v. 15 oktober, voelt dat toch altijd anders aan omdat een nieuw jaar altijd nieuwe verwachting schept en heel veel mensen na de jaarwisseling weer veel nieuwe plannen hebben en hernieuwde energie in zichzelf hebben gevonden. Dat geldt niet alleen als privépersoon maar ik zie het ook bij veel collega ondernemers terug. De laatste maand van het jaar staat vaak in het teken van "afsluiten" en januari is de maand van "opnieuw opstarten". Ik herken dat wel in bepaalde mate maar heb juist in december een enorme piek aan portretshoots omdat er nog heel veel mensen, vaak in hun beste feestelijke outfit, "nog even" op de foto willen om dit vervolgens als cadeau (voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom) met vrienden en familie te delen. December was voor mij dan ook zeker geen maand van "afsluiten" maar een maand van behoorlijk door buffelen om alles op tijd af te krijgen, hetgeen ook nu weer is gelukt :-)!

 

Tussendoor zat ook nog het bijzonder leuke nieuws dat ik de jaarwinnaar ben geworden van een fotowedstrijd welke was uitgeschreven door de gemeente Steenbergen en de gemeente Bergen op Zoom (in samenwerking met de VVV Brabantse Wal). In november was mijn winnende foto uitgeroepen tot maandwinnaar, en in december waren alle maandwinnaars uitgenodigd in de Gevangenpoort in Bergen op Zoom waar, onder het genot van een hapje en een drankje, de jaarwinnaar van 2017 bekend werd gemaakt. Ik had als enige een zwart-wit foto gemaakt (van de Mozesbrug bij Fort de Roovere in Halsteren) en samen met de compositie en het bijzonder beeld was dat voor de vakjury genoeg om mij uit te roepen tot jaarwinnaar van 2017 ! Na de bekendmaking kreeg ik dan ook een mooi prijzenpakket uit handen van jury-voorzitter Cees van Kempen (een hele beroemde natuurfilmer- & fotograaf (o.a. bekend van het TV-programma "Vroege Vogels")). Daarnaast was er ook pers aanwezig en heb ik interviews mogen geven aan o.a. de regionale bode (van Steenbergen, Bergen op Zoom en Roosendaal) en het lokale TV-station Zuidwest-TV. Kortom, ik was niet alleen superblij maar ook zeer vereerd om deze wedstrijd te mogen winnen !

 

Mijn winnende foto van de Mozesbrug bij Fort de Roovere in Halsteren
Mijn winnende foto van de Mozesbrug bij Fort de Roovere in Halsteren

Ook 2018 is weer super begonnen want hoewel het nieuwe jaar pas net begonnen is, is mijn eerste werk uit één van mijn webshops (bij Werk aan de Muur) ook alweer verkocht ! Afgelopen jaar zijn de online verkopen al gigantisch gestegen, maar als deze trend zich voort blijft zetten kan het, ook op dat gebied, zomaar eens een heel mooi jaar worden :-)! Naast alle reguliere opdrachten (bruidsreportages, portretshoots, natuurreportages, bedrijfsreportages, schoolfotografie, etc.) zal ik mij dan ook nog meer gaan focussen op de diverse webshops (waarbij mijn werk wereldwijd wordt verkocht en bij particulieren en bedrijven aan de muur hangt). Terugkomend op het begin van deze blog kan ik dus zeggen dat dát mijn nieuwe doel is voor 2018 ! Gewoon lekker doorgaan met waar ik al mee bezig was, maar nog een extra tandje erbij als het gaat om de online verkoop van mijn werk ! Ik ben en blijf een ondernemer, en echte ondernemers zitten nooit stil ...... gewoon omdat ze niet stil kunnen, en willen, zitten :-)!

 

Het wordt een prachtig jaar en ik heb er zin in :-)! Hopelijk zien we elkaar dan ook snel ! Maak er een geweldig nieuw jaar van :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden