Reportage in Vlissingen

Gisteren heb ik een uitgebreide reportage in Vlissingen gemaakt. Ondanks de stevige noord-oostenwind was het in het zonnetje heerlijk vertoeven op de gezellige Boulevard, waar altijd wel iets te beleven en te zien valt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik daar geregeld te vinden ben aangezien het op nog geen uur rijden van Roosendaal ligt en ik "een kind van de zee" ben. Zodra ik strand en de zee zie voel ik mij in mijn element, weer of geen weer !

 

Op de terugweg heb ik nog even de afrit "Goes" genomen om nog een aantal longexpo-foto's van en bij de Zeelandbrug te maken. Met zijn 5 km. lengte is de Zeelandbrug nog altijd één van de langste bruggen van Europa en imposant om te zien. Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt hoeveel keer ik hier in mijn leven overheen ben gereden, maar het blijft nog altijd iets magisch hebben.

 

Onderstaande foto's heb ik gisteren gemaakt en geven een klein beetje een idee hoe mooi Zeeland is !

Naast de foto's die ik gisteren heb gemaakt heb ik nog een aantal nieuwe ideeën opgedaan voor diverse digitale kunstwerken welke ik de komende weken zal gaan maken. Vandaag ben ik met het eerste kunstwerk aan de slag gegaan en onderstaande ziet u het eindresultaat welke binnenkort via deze site te koop zal zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden