Reportage bij kinderboerderij Minnebeek in Roosendaal

Vrijdag jl. ben ik weer naar kinderboerderij Minnebeek in Roosendaal geweest om daar een reportage te maken van o.a. de pasgeboren geitjes. Het is altijd al bijzonder leuk om dierenfoto's te maken, maar zeker als ze zo klein en speels zijn is het een genot om naar te kijken :-)! Uiteraard mogen ook de andere dieren niet vergeten worden dus heb ik ook een aantal van hen wederom op de foto gezet (ik kom er vrij vaak en heb er zelfs een apart Facebook foto-album voor gemaakt, welke via mijn Facebookpagina te bekijken is). De complete reportage is dan ook via mijn Facebookpagina te bekijken !

 

Onderstaande ziet u een paar voorbeelden van foto's die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt :

Naast de gemaakte foto's geven deze weer inspiratie tot het maken van een aantal digitale kunstwerken welke inmiddels ook in mijn webshop te zien, te bestellen en/of te downloaden zijn. Onderstaande treft u één van de voorbeelden aan van een digitaal kunstwerk welke ik, op basis van deze reportage, heb gemaakt.

Dit kunstwerk is, met én zonder passe-partout, via mijn webshop te koop. Om direct naar de webshop te gaan klikt u op de bovenstaande foto !
Dit kunstwerk is, met én zonder passe-partout, via mijn webshop te koop. Om direct naar de webshop te gaan klikt u op de bovenstaande foto !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden