Uitwaaien bij het Grevelingenmeer

Om optimaal te genieten van de, vooraf voorspelde, mooie en zonovergoten paaszaterdag ben ik vanmorgen met een strakblauwe lucht vanuit Roosendaal richting Zeeland vertrokken met als voornemen om o.a. een reportage van de Krammersluizen op de Philipsdam te maken. Terwijl ik richting Zeeland reed betrok de lucht in de verte al wat maar trok vooral de wind fors aan. Eenmaal bij de uitkijktoren aangekomen stond er al een flinke, en frisse, bries maar het doel was om de toren te beklimmen dus dat heb ik dan ook gedaan. Het leek wel of er bij iedere etage een volle Beaufort aan wind bij kwam want toen ik eenmaal bovenop het platform stond had ik moeite om rechtop te kunnen blijven staan door de bijzonder krachtige wind. Uiteindelijk ben ik er niet te lang blijven staan en heb snel een aantal overzichtsfoto's van de omgeving gemaakt, maar had mij inmiddels al wel bedacht dat er op het Grevelingenstrand wellicht surfers actief waren die wel optimaal van de wind konden genieten. Ik ben daar dan ook even naartoe gereden en jawel, er gingen net een paar surfers te water (veelal letterlijk want het waren niet de meest gevorderde surfers die ik gezien heb, al bleven zij meestal wel op de plank staan en dat lukt mij een stuk minder hahaha).

 

Ik ben er niet te lang gebleven want inmiddels had de blauwe lucht plaatsgemaakt voor een dreigende donkere lucht en dat gaf mij uiteraard wel meteen de mogelijkheid om daar een aantal mooie platen van te schieten. Na een korte tussenstop bij natuurgebied Dintelse Gorzen, waar ik even naar de vogelkijkhut ben gelopen (maar alle vogels waren helaas letterlijk en figuurlijk gevlogen), ben ik met de wind in mijn rug weer naar huis gereden. Al met al heb ik er dus toch van genoten, al had ik vooraf iets meer van het weer verwacht.

 

De komende dagen voorspellen ze regen en heb ik geen opdrachten gepland staan dus ik ga eens heerlijk rustig van de paasdagen genieten en wens ook iedereen hele fijne paasdagen toe !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden