Schoolfotografie en een hele leuke portretshoot

Gisterenmiddag heb ik, bij het kinderdagverblijf waar ik vorige week de foto's van de kinderen heb gemaakt, de eerste inlogkaarten voor de ouders afgegeven. Met behulp van deze persoonlijke inlogkaarten kunnen de ouders online de foto's van hun kind(eren) zien en direct bestellen en/of downloaden. Nadat ik de kaarten had afgegeven kwam de eerste bestelling al na een uurtje binnen dus het is erg leuk om te zien dat ook de ouders de foto's waarderen :-)!

 

Zoals ik vorige week al in de blog had geschreven vonden de medewerkers van het kinderdagverblijf het ook zo leuk om te zien dat een aantal van hen spontaan hadden besloten om ook hun eigen kinderen naar de kinderopvang te laten komen om zodoende even geportretteerd te worden. Een kleine selectie van één van die shoots staat hieronder.

Vanmiddag heb ik in mijn portretstudio in Roosendaal een hele leuke fotoshoot gehad van een stelletje met 2 Franse bulldogs. De oudste hond (Hummel) is nog maar 6 maanden oud en de kleinste pup (Lola) is nog maar 12 weken oud. Naast de foto's van de honden heb ik uiteraard ook nog een aantal gezinsfoto's gemaakt van de honden met hun baasjes. Onderstaande staan alvast de eerste resultaten van deze shoot.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden