Iedereen blij :-)!

Vandaag heb ik weer een aantal projecten afgerond. De afgelopen 2 weken ben ik druk aan het werk geweest bij, en voor, kinderdagverblijf "Ikke" uit Essen (België) waar ik maar liefst 105 baby's en kinderen (in de leeftijd van 5 weken tot 4 jaar) heb mogen fotograferen. Deze vorm van schoolfotografie is bijzonder leuk om te mogen doen dus ik heb mij geen moment verveeld :-)! Vorige week ben ik al een paar keer bij hen teruggeweest om de inlogkaarten voor de ouders af te geven (zodat de ouders online naar het online foto-album van hun eigen kind(eren) kunnen kijken en direct de foto's kunnen bestellen en/of downloaden), en vanmorgen heb ik de laatste inlogkaarten afgegeven zodat nu alle ouders de foto's van hun kinderen kunnen bekijken. En dat binnen een tijdsbestek van nog geen 10 dagen ! Ik hoorde van hen dat het tot dan toe gebruikelijk was dat het ongeveer 3-4 weken duurt voordat de foto's klaar zijn, maar ik werk liever hard door (ook 's-avonds en in het weekend) om alles zo snel mogelijk af te hebben aangezien iedereen uiteraard heel erg benieuwd is naar het eindresultaat. Voor mij is die snelheid van werken een stuk extra service naar de klant, al is het uiteraard wel de bedoeling dat er altijd kwaliteit, en niet alleen kwantiteit, geleverd wordt ! Ik kan vooraf redelijk goed inschatten hoeveel tijd ik kwijt ben met het selecteren, nabewerken en uploaden van de foto's naar de drukkerij dus de vooraf afgesproken aflevertermijn wordt steevast gehaald (of zelfs nog veel eerder) !

 

Sinds het uitreiken van de eerste inlogkaarten ontvang ik dagelijks meerdere bestellingen van de ouders. Vervolgens benader ik hen om hen toestemming te vragen om de foto's van hun kind(eren) te mogen publiceren. Tot nu toe heb ik hier nog geen enkel verbod op gekregen aangezien iedereen superenthousiast en blij is met de foto's :-)! Kortom, de ouders zijn blij, het kinderdagverblijf is blij en uiteraard ben ik ook ook ontzettend blij met deze bijzonder leuke opdracht en het eindresultaat :-)! We hebben dan ook inmiddels al afgesproken dat ik volgend jaar weer van de partij ben dus ..... wordt vervolgd :-)!

 

Daarnaast heb ik vandaag de foto's aan het jonge stelletje doorgestuurd welke vorige week dinsdag in mijn studio een aantal portretfoto's heeft laten maken samen met hun 2 lieftallige Franse bulldogs Hummel & Lola. Eerder had ik al een aantal individuele foto's van Hummel & Lola laten zien (op deze website en op mijn Facebookpagina), maar nu ziet u onderstaande ook een aantal foto's van hen samen ! Ze zijn echt zo ontzettend leuk :-)!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden