Uitbreiding diensten en portfolio op de website

Deze week heb ik de door mij aangeboden diensten en mijn portfolio op de website verder uitgebreid. Ik was hier eerder nog niet aan toegekomen, maar vanaf nu zijn ook mijn diensten "Artiestenfotografie" en "Schoolfotografie / Kinderfotografie" op mijn website vertegenwoordigd.

 

Ik nodig iedereen dan ook van harte uit hier eens een kijkje naar te nemen :-)!

 

Zoals ik eerder al in mijn blog had geschreven heb ik onlangs een hele leuke schoolfotografie-opdracht bij kinderdagverblijf "Ikke" (in Essen (België)) mogen doen. In totaal heb ik tijdens die week precies 105 baby's en kinderen, in de leeftijd van 0-4 jaar mogen fotograferen. Inmiddels hebben alle ouders hun inlogkaarten, met de persoonlijke toegangscodes, voor het online foto-album van hun eigen kind(eren) ontvangen en heb ik een aantal van hen om toestemming gevraagd of ik de foto's van hun kind(eren) voor publicitaire doeleinden mocht  gebruiken. Inmiddels heb ik bijna alle schriftelijke toestemmingen ontvangen en kan ik, vol trots en met zeer veel plezier, een aantal foto's van deze week laten zien (onderstaande en in de portfolio "Schoolfotografie / Kinderfotografie").

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden