Op verjaardagsvisite bij de koningin .........!

Op de verjaardag van Koningin Máxima heb ik een reportage in en van Den Haag gemaakt. Het was de bedoeling om even op verjaardagsvisite te gaan maar eenmaal bij Paleis Noordeinde aangekomen, bleek er niemand thuis te zijn :-)! Ook onze koningin werkt op haar verjaardag gewoon door. Zij was wel in Den Haag maar was bij een congres voor pensioenfondsen aanwezig. Desondanks was het prachtig weer en heb ik uren door het oude centrum van Den Haag gelopen om daar tegelijkertijd een reportage van te maken welke ia de button onder de foto's te bekijken is.

 

Onderstaande treft u alvast een voorproefje van een aantal, door mij gemaakte, foto's aan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden