Open dag Sportpark Vierhoeven in Roosendaal

Op zaterdag 28 mei 2016 was er een open dag van alle sportverenigingen welke er op het geheel vernieuwde sportpark Vierhoeven in Roosendaal gevestigd zijn. In het verleden zaten deze verenigingen op verschillende locaties door de gemeente Roosendaal verspreid, maar nu is er een prachtig sportcomplex gebouwd waar alle verenigingen "onder één dak" zitten. Om dit te laten zien, en uiteraard ook om potentieel nieuwe sporters aan te trekken, werd een grootschalige open dag georganiseerd en werden er de hele dag demonstraties en clinics gegeven.

 

Ik ben hier in de ochtend ook een aantal uur naartoe geweest om een korte impressie van deze dag, en de verschillende activiteiten te maken. Onderstaande ziet u slechts een aantal foto's, maar als u de complete reportage wilt bekijken dan kunt u op de button onder de foto's klikken.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden