Welcome to our world !

Vandaag heb ik bij een gezin thuis (in Prinsenbeek) een bijzonder leuke en gezellige fotoshoot mogen maken. De belangrijkste aanleiding voor het laten maken van familiefoto's was de geboorte van hun prachtige dochtertje. Zij is afgelopen zondag geboren en dus nog maar 3 dagen oud, of beter gezegd, jong ! Voor mij was zij meteen het allerjongste model dat ik ooit voor mijn camera heb gehad :-)!

 

Naast de gevraagde familiefoto's heb ik van ieder gezinslid individuele portretfoto's gemaakt en uiteraard ook foto's van de kinderen samen, de ouders samen en de ouders met de kinderen. Kortom, heel divers en bijzonder leuk om te mogen doen !

 

Ook mijn grote mobiele portretstudio paste, na eerst wat meubilair en kinderspeelgoed verplaatst te hebben, precies in hun woonkamer dus ook dat ging helemaal goed. Voor meer dan 3 personen ben ik aangewezen op mijn grote set, waarbij er een vrije ruimte nodig is van circa 5 x 4 meter. Bij het gebruik van mijn kleine set (geschikt voor max. 3 personen) is dit circa 3 x 3 meter.

 

UPDATE  : Op zondag 19 juni hebben zij de foto's van de fotoshoot ontvangen en waren zij er superblij en dolgelukkig mee ! En dat is uiteraard altijd bijzonder leuk om te horen :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden