Uitbreiding portfolio schoolfotografie en newbornfotografie

De afgelopen weken heb ik van een aantal ouders nog toestemming gekregen om één of meerdere foto's van hun kind(eren), welke ik tijdens de onlangs door mij uitgevoerde schoolfotografie opdracht bij kinderdagopvang "Ikke" in Essen (België) heb gemaakt, aan mijn portfolio van schoolfotografie en/of newborn / babyfotografie toe te voegen. Vanwege de drukke agenda en de talrijke leuke en gevarieerde opdrachten die ik de afgelopen weken heb mogen doen, was het er nog niet eerder van gekomen om deze te plaatsen maar dat heb ik zojuist gedaan.

 

Daarnaast is een klein gedeelte op mijn facebookpagina te bekijken.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden