De accu is weer helemaal opgeladen ...... !

Afgelopen week ben ik naar het Duitse plaatsje Gerolstein geweest om daar niet alleen heerlijk van de natuur en de (wilde) dieren te genieen, maar ook tegelijkertijd ook relaxed uit te rusten de accu weer helemaal op te laden voor de drukke maanden én de vele leuke opdrachten die op mij liggen te wachten :-)! Helaas zat het weer niet altijd mee waardoor ik wel eerder naar huis ben gekomen, maar desondanks heb ik er zeker van genoten ! Ik ben er dus weer helemaal klaar voor om er weer flink tegenaan te gaan :-)!

 

Onderstaande ziet u een aantal foto's van mijn dagelijkse uitzicht zoals ik deze vanaf het terras bij mijn bungalow had. Het is echt een prachtig gebied en zeker een aanrader voor iedere natuur- & dierenliefhebber om daar eens naartoe te gaan !

 

Bovenstaande foto's maken onderdeel uit van een bijzonder grote, en diverse, reportage welke ik daar, en van de regio, heb gemaakt. De komende week ga ik verder aan deze reportage werken en zullen er ongetwijfeld nog de nodige foto's op deze website, en mijn facebookpagina, te zien zijn :-)!

 

Naast de foto's zal ik een groot aantal digitale kunstwerken maken. Terwijl ik in Duitsland was heb ik de eerste al gemaakt welke nu ook beschikbaar is in mijn webshop !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden