Campeões, campeões, olé, olé, olé .....................!

Zondag 10 juli 2016 heeft het Portugese voetbalelftal historie geschreven door voor de eerste keer in de Portugese voetbalhistorie Europees kampioen voetbal te worden. Na een zinderende finale in het hol van de leeuw, het Stade de France in Parijs, waarbij aanvoerder en sterspeler Cristiano Ronaldo al in de 1e helft geblesseerd het veld moest verlaten, werd gastland Frankrijk in de verlenging met 1-0 verslagen (door een doelpunt van Ëder). Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat er op dat moment in Casa Jeronimo een gat in de lucht werd gesprongen :-)!

 

Ik was er op voorhand al vanuit gegaan dat Portugal zou gaan winnen ;-) dus voorafgaande aan de wedstrijd had ik al een aantal digitale kunstwerken gemaakt en o.a. Instagram en twitter op gepost. Na het laatste fluitsignaal kon ik dan ook meteen één van mijn kunstwerken op social media posten en werd deze direct vele malen geretweet. Heel leuk natuurlijk, maar het belangrijkste was de winst van Portugal en de enorme feestvreugde die er daarna, in Portugal en in de rest van de wereld waar Portugezen massaal samen waren gekomen om naar de wedstrijd te kijken, losbrak. Voor een land dat al jaren gebukt gaat onder de economische crisis is dit echt een lichtpuntje, zeker aangezien Portugezen sowieso al hele grote sport- en met name voetballiefhebbers zijn ! De titel is ze dan ook meer dan gegund ....... al ben ik uiteraard niet helemaal objectief in dat oordeel :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden