Publieke openstelling Paleis Noordeinde in Den Haag

Vanaf vandaag is Paleis Noordeinde in Den Haag, het werkpaleis van Koning Willem-Alexander, voor de eerste keer in de historie geopend voor het publiek. Voor de 4 beschikbare zaterdagen waren 20.000 toegangskaarten beschikbaar welke in een mum van tijd waren verkocht. Zonder kaartje is het dus helaas niet mogelijk om een kijkje binnen de paleismuren te maken. Hoewel het toch wel heel bijzonder is om er persoonlijk getuige van te zijn, zijn er op internet inmiddels al veel impressies te zien van het interieur van dit historische paleis.

 

Op 17 mei jl., tevens de verjaardag van Koningin Máxima, heb ik een reportage in en van Den Haag gemaakt en ben toen uiteraard ook langs het paleis gelopen. Ook toen waren de poorten gesloten, maar met de nodige creativiteit lukt het wel om toch een kijkje binnen de poorten te maken :-)! Mijn complete reportage van Den Haag is via mijn portfolio te bekijken !

 

Speciaal ter gelegenheid van deze uniek gebeurtenis heb ik ook een digitaal kunstwerk gemaakt welke in mijn webshop te bekijken, te downloaden en te bestellen is.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden