Fotoshoot in de Efteling

Vandaag heb ik een familieshoot in de Efteling mogen verzorgen. Aangezien het om een verrassing gaat en de foto's binnenkort worden aangeboden kan ik deze foto's (nog) niet op mijn Facebookpagina en/of website publiceren omdat ik geen enkel risico wil lopen dat de betreffende personen de foto's al eerder te zien krijgen :-)!

 

Na de gezellige shoot had ik nog een paar uur over om zelf door de Efteling te lopen en zodoende nog een reportage te maken. Gelukkig was het iets minder druk dan de dag ervoor waarbij de auto's tot op de weilanden buiten Kaatsheuvel geparkeerd moesten worden en de wachtrijen voor sommige attracties waren opgelopen tot 80 minuten (voor 3 minuten plezier) !

 

Onderstaande zijn een aantal van mijn foto's te bekijken. Zodra alles klaar is zal ik deze in een apart album plaatsen en zijn deze in de webshop te bestellen en/of te downloaden. Overigens heb ik ook al een aantal foto's op mijn Facebookpagina geplaatst.

 

Uiteraard heb ik door de wandeling in het sprookjesbos ook voldoende inspiratie opgedaan voor het maken van nieuwe digitale kunstwerken. Inmiddels is mijn eerste kunstwerk klaar en is deze via de webshop op deze website te bestellen en/of te downloaden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden