Opening nieuwe webshop : Bomenlanen in de herfst !

In de herfst ben ik heel veel in de natuur, en met name in de bossen, te vinden om daar volop van het natuurschoon te genieten. In de loop van de tijd heb ik een hele collectie met foto's  gemaakt van de schitterend gekleurde bomenlanen. Daarnaast heb ik nog een aantal fotobewerkingen gedaan zodat foto's een andere uitstraling hebben gekregen.

 

Hoewel ik ook veel close-up foto's maak van dingen die specifiek met de herfst te maken hebben, heb ik voor mijn nieuwe webshop gekozen het online foto-album te beperken tot uitsluitend foto's van bomenlanen. Deze foto's zijn niet alleen te bekijken, maar tevens direct te bestellen (b.v. als fotoprint, of afgedrukt op canvas, plexiglas, hout, aluminium, dibond, etc.) en/of te downloaden !

 

Om naar de betreffende webshop te gaan klikt u HIER !

 

Ik wens u veel kijk- & shopplezier toe :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden