Een gelukkig, gezond & fotogeniek 2017 !

Allereerst wil ik al mijn (vaste) opdrachtgevers en bezoekers van de website een heel gelukkig, gezond & fotogeniek 2017 toewensen ! Laten we er gezamenlijk weer een prachtig en succesvol jaar van maken :-)!

 

De laatste weken van het afgelopen jaar waren voor mij superdruk waarbij het niet echt opschoot dat ik, tussen alle feestelijke eindejaarshoots door (voor Sinterklaas en Kerstmis hebben heel veel mensen zich laten vereeuwigen als cadeau voor hun geliefden), te maken heb gekregen met twee computercrashes. Sinds het begin van het vorig jaar had ik gelukkig, naast mijn vaste computer waar ik al 9 jaar mee werkte (voor o.a. de boekhouding, internet, Microsoft Office en de website), een apart systeem gekocht waar ik al mijn fotowerk voor gebruik (bewerkingssoftware etc.). De originele fotobestanden worden zorgvuldig op een aantal externe schijven, en in de Cloud, bewaard dus die zijn sowieso veilig ;-)! Nou wilde het geval dat de oude computer van de ene op de andere dag niet meer opstartte en ondanks het feit dat ik zelf ook wel behoorlijk handig met computers ben heb ik toch maar de hulp van een expert ingeroepen en gezamenlijk moeten constateren dat het moederbord gesneuveld was aangezien deze vanwege de leeftijd van de computer niet meer te vervangen/repareren was zat er niets anders op dan een backup van de harde schijven te maken en vervolgens alles op mijn "nieuwe" computer (degene die ik dus standalone voor het fotowerk gebruik) te installeren. Mijn fotowerk kon dus gewoon door gaan en iedereen heeft zijn/haar foto's dan ook op tijd voor de feestdagen ontvangen :-)! Het bracht alleen wel heel veel extra tijd met zich mee, waar ik in deze drukke periode niet echt op zat te wachten.

 

Ik had net alles goed en wel draaiend gekregen op mijn nieuwe computer toen deze, 2 dagen voor het oudjaar, ook besloot om ineens niet meer goed op te starten. Blijkbaar was er iets niet goed gegaan met de installatie van de laatste (automatische) Windows Update en dat zorgde ervoor dat ik geen toegang meer had tot o.a. internet en Microsoft Office. Gelukkig heb ik ook altijd nog een laptop achter de hand dus via de laptop heb ik gewoon kunnen mailen etc. Maar goed, om een lang verhaal kort te houden, ik heb de nieuwe computer volledig moeten resetten en ben de eerste dagen van het jaar druk bezig geweest om alle benodigde softwarepakketten opnieuw te installeren en de data terug te zetten. Dat is nu allemaal gedaan dus hopelijk laat de eerstvolgende storing voorlopig, en hopelijk nooit meer, op zicht wachten !

 

Een nieuw jaar zorgt vaak ook voor nieuwe inzichten, plannen en ideeën. Zo ook bij mij :-)! En ondernemend als ik al mijn hele leven ben, heb ik ook nu voor mijzelf een aantal prioriteiten voor het nieuwe jaar bepaald waarbij ik direct gekeken heb naar de consequenties en hoe ik deze kan bereiken. Wat mij hierbij duidelijk is geworden is dat ik extra tijd nodig heb om die plannen en ideeën uit te werken en uit te voeren en daarom heb ik besloten om mijn social media activiteiten te gaan beperken waarbij ik de moeilijke beslissing heb gemaakt om volledig te stoppen met Instagram. Het posten van foto's kost niet zoveel tijd maar wel het onderhouden van de contacten, het beantwoorden van de vele positieve reacties, het terugvolgen en liken van de foto's van andere volgers en het beantwoorden van vragen via de DM (en op een app voor (amateur)fotografen wordt er behoorlijk wat afgevraagd kan ik jullie vertellen !)). Om niet in de verleiding te komen toch weer "even" op Instagram te gaan kijken heb ik, nadat ik mijn afscheid op 2 januari jl. kenbaar heb gemaakt en van iedereen op IG afscheid heb genomen, mijn Instagram app van mijn smartphone verwijderd ! Daarnaast heb ik ook de Facebook app van mijn smartphone verwijderd welke ik toch al niet zo vaak gebruikte, maar welke er toch een aantal maal per dag voor zorgde dat je "afgeleid" werd door, met name, privé-berichtjes. Mijn privé account op FB gebruik ik niet zoveel en mijn zakelijke FB-pagina voor de fotografie beheer ik altijd al vanaf mijn computer dus ook zakelijk gezien kon die app er ook gemakkelijk af.

 

Zodoende kan ik mij vanaf nu ook volledig op mijn werk focussen en staat niets mij meer in de weg om er weer een succesvol nieuw jaar van te maken :-)! Ik heb er dan ook weer super gemotiveerd en kijk uit naar de eerste opdrachten van het jaar ! Dus wilt u een portretshoot laten maken (van uzelf, het gezin, de kinderen of de huisdieren) of gaan jullie dit jaar trouwen en zijn nog op zoek naar een professionele bruidsfotograaf of wilt u een bedrijfsreportage laten maken, om zomaar een aantal voorbeelden te noemen van mijn mogelijkheden, dan hoor ik graag van u zodat we gezamenlijk naar die diverse mogelijkheden kunnen kijken !

 

Ik wens iedereen een fantastisch 2017 toe en zie jullie graag, ook dit jaar weer, een keertje voor mijn camera :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden