Hoe kunt u, via een mobiel apparaat, de sub-pagina's op deze website zien ?

Deze week kreeg ik een telefonische aanvraag voor het maken van een portretshoot bij iemand thuis. Deze heb ik gisteren mogen verzorgen, maar dit terzijde :-)! Tijdens het telefoongesprek gaf de klant aan dat hij van achter zijn iPad geen foto's uit mijn portfolio kon zien. Het was voor mij de eerste keer dat ik die melding van iemand kreeg, maar was er uiteraard wel blij mee. Zelf check ik zo nu en dan mijn eigen website via mijn telefoon om te kijken of alles nog goed draait en leesbaar is.

 

Na het telefoontje ben ik meteen gaan kijken of het voor mij wel mogelijk was en zag, tot mijn opluchting, dat alles gewoon werkte en alle pagina's te zien waren. Toen ik gisteren bij de bewuste klant was pakte hij zijn iPad er bij om te laten zien wat hij bedoelde. Ik gaf hem aan dat hij op de 3 liggende streepjes kon klikken (het menu) en vervolgens een andere keuze kon maken. Hij begreep dit direct maar gaf wel aan dat het nergens beschreven stond en daar kon ik hem alleen maar gelijk in geven, vandaar dat ik dit nu ook direct in deze blog uit ga leggen en ook een aantal pagina's tekstueel zal gaan wijzigen. Zo zie je maar dat wat voor de één vanzelfsprekend is dit voor een ander niet hoeft te zijn. Dat was dus weer een leerpuntje voor mij :-)!

 

Dan volgt nu de uitleg. Deze is uitsluitend bedoeld voor de bezoekers die mijn website vanaf een mobiel apparaat (b.v. tablet of smartphone) willen bekijken want bezoekers die de website via een browser bekijken zien de keuzes van de submenu's direct in beeld.

 

Als u links bovenaan mijn website kijkt ziet u 3 liggende streepjes. Dit is, voor mobiele websites, het teken voor het menu.

 

Als u hier op klikt verschijnen alle titels van de sub-pagina's van de website in beeld.

Als u op de menuknop (de 3 liggende streepjes links bovenaan de website) heeft geklikt ziet u dit scherm verschijnen. Het is een overzicht van alle sub-pagina's van deze website.

 

Achter de hoofdkeuze staat, al dan niet, een + teken. Dit betekent dat er, onder de betreffende rubriek, nog meer sub-pagina's staan.

 

Als u nu alleen op het woord "Portfolio" klikt ziet u enkel de hoofdtekst van mijn portfolio maar verschijnen er geen foto's in beeld. Deze staan nl. apart onder diverse sub-pagina's en deze zijn bereikbaar door op het + teken achter het woord "Portfolio" en vervolgens op het + teken achter "Portretfotografie" te klikken (om dit maar even als voorbeeld te geven). Om de foto's, in dit voorbeeld, te zien klikt u vervolgens op b.v. "Portfolio : Kleur".

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden