Wijziging tarieven portretfotografie (in uw voordeel !)

In de afgelopen jaren werkte ik, qua tarifering, met een totaalbedrag per fotoshoot (in mijn studio, bij de klant thuis, op het bedrijf of op een buitenlocatie). Het maakte hierbij geen verschil of dit nu om een portretshoot, familieshoot, zwangerschapsshoot, loveshoot, newbornshoot of dierenshoot ging. In dit totaalbedrag (vanaf € 95,00) waren 10 foto's inbegrepen welke ik binnen 2 weken na de shoot, per e-mail, naar mijn klanten verstuurde.

 

Vaak, of zeg maar gerust altijd, kwam het voor dat ik veel meer, dan die afgesproken 10, foto's maakte en die waren, via het online foto-album (welke iedere klant als extra krijgt) geheel naar eigen vrijheid, en voor eigen rekening, voor een klein bedrag per digitaal fotobestand, door de klant te bestellen/downloaden. Ik moest echter wel zelf een keuze maken welke 10 foto's ik zelf naar de klant zou versturen. Om die keuze nu volledig aan mijn klanten over te laten heb ik besloten om vanaf 2017 een nieuwe tariefstructuur voor al mijn mogelijkheden binnen mijn portretfotografie te introduceren. Zo weet u direct waar u aan toe bent en heeft u de volledige controle én keuzevrijheid over de foto('s) die u graag zou willen hebben ! 

 

Ten opzichte van de voorgaande jaren is deze wijziging voor u, als klant, prijstechnisch gezien ook interessanter want u hoeft uiteraard geen 10 foto's te bestellen/downloaden ......... het mag natuurlijk wel ;-)!

 

De nieuwe tariefopbouw vanaf 2017 :

De basiskosten voor een studio fotoshoot bij mij thuis bedragen € 65,00 en bij u thuis/of op uw bedrijf (in de regio Roosendaal) € 95,00. Dit zijn de kosten voor het laten maken van de foto's (uitgaande van een fotoshoot van max. 1 uur) en de daaropvolgende tijd die ik nodig heb voor het verwerken en (digitaal) bewerken van de foto's. Daarnaast worden de foto's naar een, met een wachtwoord beveiligde, website geüpload en heeft u, via dit online foto-album, zelf de vrijheid om de foto('s) van uw keuze te downloaden en/of af te laten drukken. De kosten hiervoor bedragen minimaal € 5,00 per foto(bestand). Alle genoemde kosten zijn incl. 21 % BTW.

 

De basiskosten voor een buitenshoot, of een shoot op locatie zonder hierbij gebruik te maken van de studio-apparatuur, van max. 1 uur bedragen in de regio Roosendaal € 65,00.

 

Voor locaties buiten de regio Roosendaal (van Wouw tot Bosschenhoofd/Rucphen), hanteer ik een aanvullende reiskostenvergoeding. Tevens is het uiteraard mogelijk om een extra uur, of extra uren, bij te boeken tegen een vast uurtarief.

 

Voorafgaande aan uw opdracht ontvangt u een offerte met een duidelijke overzicht van de, bij uw opdracht passende, kosten.

 

Dit betekent dus ook dat u na de fotoshoot géén digitale fotobestanden meer van mij ontvangt, maar uitsluitend een link naar het persoonlijke online foto-album. Voor klanten zonder internet(verbinding) blijft het uiteraard ook mogelijk om de digitale fotobestanden, tegen een meerprijs, op b.v. een CD te ontvangen !

 

Let wel : bovenstaande geldt uitsluitend voor mijn portretfotografie en dus niet voor mijn andere diensten zoals b.v. mijn bruidsreportages, verjaardags- of jubilea reportages, etc. !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden