Grote opruiming OYPO fotowinkel (foto's bestellen)

Om uitsluitend nog foto's aan te bieden welke gebruikt kunnen worden als wanddecoratie én voor de liefhebbers van de dierenfoto's uit de diverse dierentuinen alsmede de diverse stads- & streekreportages welke ik in het verleden heb gemaakt, heb ik besloten om alle foto's van de evenementen (zoals b.v. de Draai v.d. Kaai, de Roosendaalse kermis, de Roosendaalse carnavalsoptocht en het bloemencorso in Zundert) én alle artiestenfoto's (van o.a. Frank Boeijen, VOF de Kunst, Jannes, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Rein Mercha en vele, vele anderen) per 1 maart a.s. uit de webshop te verwijderen. Al deze foto's zullen vanaf die datum dan ook niet meer te bekijken, bestellen en/of te downloaden zijn !!

 

De maand februari is dan ook de laatste maand dat u, via mijn website (onder "Foto's bestellen"), toegang heeft tot deze fotomappen !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden