Bruidsreportage vrijdag 17 maart 2017 in Roosendaal

Het was al weer even geleden dat ik een blog had geschreven maar dat betekent uiteraard niet dat ik stil heb gezeten .... verre van zelfs :-)! In de eerste maanden van het jaar heb ik mij vooral gericht het ontwikkelen van nieuwe marktconcepten en (online) afzetmarkten voor mijn foto's en digitale kunst. Daarnaast heb ik besloten om mijn digitale kunst, ook bedrijfsmatig, los te koppelen van mijn werk als fotograaf. De naam "Art by Jeronimo", welke ik al gebruikte voor mijn digitale kunst, is inmiddels ook officieel als merknaam gelanceerd en daar hoort ook een nieuwe website (www.artbyjeronimo.nl) en Facebookpagina bij (www.facebook.com/ArtbyJeronimo). Inmiddels ben ik druk bezig met het leggen van nieuwe contacten om de nieuwe plannen die ik heb te realiseren. Als het zover is zijn jullie de eerste die het te horen krijgen dus hou mijn blog in de gaten of like mijn Facebookpagina (van mijn kunst en van mijn fotografie (www.facebook.com/FotografieJeronimo) zodat je het laatste nieuws automatisch op je tijdlijn te zien krijgt :-)!

 

Afgelopen vrijdag is het bruidsseizoen 2017 voor mij ook weer officieel begonnen met de eerste bruidsreportage van dit jaar. Het was weer een supergezellige en geslaagde dag voor het dolgelukkige, en zeer relaxte, bruidspaar en alles is geheel volgens de planning verlopen zoals wij deze, tijdens de meerdere gesprekken die wij voorafgaande aan de trouwdag met elkaar hebben gehad, hadden besproken. Ook de weergoden lieten ons niet in de steek want hoewel het een stuk frisser was dan de dagen ervoor, was het droog en soms zelfs zonnig en dat is voor iedereen toch een stuk prettiger !

 

Inmiddels is het bruidspaar op huwelijksreis en ben ik nu druk bezig om alle foto's na te lopen, te selecteren en, waar nodig, (licht) te bewerken. Al op vrijdagavond, terwijl het bruidspaar hun bruiloftsfeest nog aan het vieren waren, heb ik een kleine selectie gemaakt en deze naar hen verstuurd zodat zij deze direct met de gasten en de familie konden delen. Onderstaande zien jullie dan ook een aantal van deze foto's zodat er al een goed beeld ontstaat van de gezellige sfeer en de route die wij met elkaar hebben afgelegd. Vanuit hun woning zijn we eerst vertrokken naar de Kapelberg om vervolgens, voor het burgerlijk huwelijk, naar Anno 1810 te gaan. Vanuit die locatie zijn we naar de Sint Josephkerk in Roosendaal gereden waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond en deze feestelijk werd afgesloten door de Tullepetaonekapel. Tenslotte zijn we naar Zaal/Restaurant/Brasserie "Zeelandia" gegaan waar ik na het aansnijden van de bruidstaart afscheid heb genomen van het bruidspaar, welke vervolgens daar heerlijk hebben gegeten en een fantastische feestavond hebben gehad !

 

Het blijft niet alleen superleuk om de liefde en gezelligheid van bruidsparen te zien op deze voor hen zo belangrijke dag, maar ik ben altijd bijzonder dankbaar voor het vertrouwen die bruidsparen mij geven om deze dag voor hen te mogen vastleggen. Mochten jullie binnenkort ook trouwplannen hebben en nog op zoek zijn naar een ervaren, professionele en betaalbare trouwfotograaf / bruidsfotograaf in de regio Roosendaal (en ver daarbuiten !) neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk op mijn website (https://www.fotografiejeronimo.nl/diensten/bruidsreportage/).

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden