Een hele drukke en bijzonder leuke week !

De afgelopen week was het superdruk, maar zo ontzettend leuk :-)! Afgelopen maandag t/m donderdag ben ik alle ochtenden bij kinderopvang Ikke in Essen (België) geweest om daar alle 84 kindjes en baby's, in de leeftijd van 0-4 jaar, te fotograferen. Na de bijzonder succesvolle samenwerking vorig jaar is de opdracht nu verder uitgebreid en mag ik de komende week ook op een andere locatie nog 2 ochtenden de baby's en kindjes, in de leeftijd van 0-2, fotograferen. Vervolgens krijgen alle ouders een individuele code zodat zij uitsluitend de foto's van hun kind(eren) te zien krijgen en deze direct online kunnen bestellen en/of downloaden. Uitsluitend de ouders die een bestelling plaatsen zal ik tenslotte om toestemming vragen of ik de foto's op o.a. mijn website en Facebookpagina mag publiceren. Voorlopig duurt het dus nog minimaal 2 weken voordat de eerste foto's van deze opdracht hier te zien zullen zijn.

 

Afgelopen donderdagavond heb ik de bruidsreportage bij het bruidspaar afgegeven welke ik een aantal weken geleden in Roosendaal heb gemaakt. Onder het genot van een heerlijke kopje koffie en een overheerlijke appelflap hebben we de prachtige & supergeslaagde trouwdag nog eens rustig met elkaar doorgenomen en heb ik het bruidspaar vervolgens alle rust gegund om hun foto's samen te bekijken. We hadden vanaf het eerste moment, tijdens het intake-gesprek, al een superklik met elkaar en dat is ook al die tijd zo gebleven. Ik vind het altijd een grote eer als een bruidspaar mij het vertrouwen gunt om hun mooiste dag van hun leven vast te mogen leggen, en als er een klik is dan komt dat vaak ook nog eens extra in de reportage naar voren. Zij waren dan ook, van het begin af aan, superenthousiast en relaxed en mede daardoor is de reportage ook bijzonder mooi geworden en waren zij ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat. Inmiddels hebben zij dan ook een prachtige recensie op mijn Facebookpagina achtergelaten (zie onderstaande afbeelding).

 

Zowel op vrijdag als zaterdag ben ik vervolgens naar Zeeland gereden om daar op vrijdag een portretshoot en op zaterdag een boudoirshoot te maken. De bruids boudoir shoot was bij het prachtige Slot Moermond in Renesse, de locatie waar het betreffende bruidspaar binnenkort ook zal gaan trouwen. De aanstaande bruid wilde heel graag, als verrassing voor haar toekomstig echtgenoot, een boudoir shoot laten maken van haar in haar bruidslingerie. Mede door de bijzonder relaxte sfeer, de prachtige bruid en de toplocatie heb ik een geweldig mooie serie kunnen maken. Inmiddels ben ik al druk bezig met de bewerking van de foto's en het wordt er alleen nog maar mooier op :-)! Gezien de aard van de shoot zullen de foto's alleen worden gepubliceerd na de schriftelijke toestemming van de bruid. We hebben met elkaar afgesproken dat zij dit besluit uiteraard pas hoeft te nemen nadat zij het eindresultaat heeft gezien. Ik hoop er uiteraard wel op dat ik de foto's kan en mag laten zien want ik ben bijzonder trots op deze stijl- & sfeervolle serie ! Wordt hopelijk vervolgd dus ........ :-)!

 

Aangezien ik zoveel foto's heb gemaakt de afgelopen week ben ik beide Paasdagen druk aan het werk om deze verder te verwerken en bewerken. Het is mijn streven om over 2 weken met alles klaar te zijn dus iedere minuut die ik nu thuis ben besteed ik aan de foto's. Vervolgens staan ook in mei weer de nodige mooie en leuke opdrachten te wachten. Het werk houdt nooit op ....... en ik zou het ook niet anders willen :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden