Voortgang schoolfotografie & boudoirshoot

Het is alweer een maandje geleden sinds ik mijn laatste blog heb geschreven. Uiteraard heb ik ook de afgelopen maand niet bepaald stil gezeten, maar ik wil jullie toch nog even mee terugnemen naar de onlangs door mij gemaakte schoolfoto's bij Kinderopvang "Ikke" in Essen (België) en de, tussendoor tevens gemaakte, bruids boudoirshoot in Renesse (Zeeland).

 

Nadat ik, gedurende 2 weken, 115 baby's en peuters (in de leeftijd van 0-4 jaar) bij Kinderopvang "Ikke" in het Belgische Essen (net over de grens bij Roosendaal) had gefotografeerd, ben ik alle foto's eerst gaan selecteren, vervolgens de foto's gaan bewerken en tenslotte per kind naar een beveiligde website bij de drukkerij gaan uploaden. Aangezien het voor de ouders niet alleen handig, maar ook vanuit de privacy voor de kinderen noodzakelijk, is dat zij uitsluitend de foto's van hun kind(eren) kunnen zien heb ik persoonlijke inlogkaarten gemaakt zodat de ouders thuis rustig en online naar de foto's kunnen kijken en deze direct kunnen bestellen en/of downloaden. Afgelopen dinsdag 2 mei heb ik alle inlogkaarten bij het kinderdagverblijf afgegeven en zijn deze vorige week aan alle ouders meegegeven zodat ik inmiddels niet alleen veel bestellingen maar ook heel veel leuke en mooie complimenten van hen heb mogen ontvangen ! Het is een hele klus maar zo ontzettend leuk om te mogen doen :-)! Al was het alleen maar om met die kleintjes bezig te zijn ze eerst zoveel mogelijk op hun gemak te stellen en ze vervolgens zo goed mogelijk op de foto te zetten. Wat dat aangaat zijn kinderen in deze leeftijd haast niet te regisseren en bepalen zij, hoe klein ze ook zijn, mede het eindresultaat ! Ook dit jaar is dat bij deze kinderopvang weer helemaal goed gegaan en dit is ook zeker mede te danken aan de perfecte samenwerking met de leiding en de medewerksters van kinderopvang "Ikke" !

 

Aangezien ik het uiteraard ook leuk vind om een aantal foto's van deze opdracht op mijn website, Facebookpagina en Twitter, te laten zien vraag ik aan een aantal ouders, die een bestelling hebben geplaatst, of zij schriftelijke toestemming geven tot publicatie. Pas nadat ik deze van een aantal ouders heb ontvangen zal ik hier een aantal foto's laten zien. Wordt vervolgd dus :-)!

 

Dan neem ik jullie graag ook nog even kort mee terug naar de bruids boudoirshoot die ik onlangs in Slot Moermond in Renesse (Zeeland) heb gedaan. De aanstaande bruid wilde graag een boudoirshoot in haar bruidslingerie maken om deze foto's vervolgens in een album op hun trouwdag aan haar echtgenoot te geven. Een ontzettend leuk en origineel huwelijkscadeau dus ! Het was een perfecte dag en het eindresultaat is echt geweldig geworden, mede te danken aan de bijzonder relaxte en prachtige bruid, maar zeker ook aan de fantastische locatie ! Ik heb in het verleden meerdere boudoirshoots gedaan maar aangezien deze foto's toch wel vaak privé worden gehouden had ik tot nu toe nog geen toestemming ontvangen deze ook op mijn website te mogen publiceren. Daar komt binnenkort verandering in want de bruid heeft mij deze toestemming inmiddels wel gegeven, alleen hebben wij afgesproken dat ik de foto's pas na hun bruiloft zal gaan publiceren om zodoende haar verrassing voor de aanstaande bruidegom niet om zeep te helpen. Ook dit wordt dus binnenkort vervolgd :-)!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden