Foto's portfolio schoolfotografie toegevoegd

Begin vorige maand heb ik op 2 locaties van kinderopvang "Ikke" in Essen (België) foto's van de baby's en peuters (in de leeftijd van 0-4 jaar) mogen fotograferen. In totaal hebben er 115 kinderen voor mijn lens gezeten, gestaan en gelegen en het was weer superleuk om dit te mogen doen :-)! Inmiddels hebben de ouders nu 4 weken de tijd gehad om hun bestellingen te plaatsen en de meeste heb ik nu dan ook wel binnen. De persoonlijke fotomappen, want per kind hebben de ouders een inlogcode ontvangen zodat zij uitsluitend de foto's van hun eigen kind(eren) kunnen zien, blijven echter onbeperkt open staan dus er kan ook in de toekomst nog, door de ouders, naar gekeken en uit besteld worden !

 

Nadat ik de bestellingen had ontvangen heb ik een aantal ouders om toestemming voor publicatie van de foto's gevraagd en op een enkele uitzondering na hebben zij hier allemaal bijzonder positief op gereageerd. Ook voor de ouders die geen toestemming hebben gegeven i.v.m. de privacy van hun kind heb ik begrip en uiteraard respecteer ik hun keuze hier in dan ook zodat deze foto's niet gepubliceerd zullen worden.

 

Van degene die wel toestemming hebben gegeven heb ik vervolgens een selectie gemaakt en deze aan mijn portfolio "Schoolfotografie" op mijn website toegevoegd. Verder wordt deze selectie ook op mijn Facebookpagina geplaatst, geheel in overeenstemming met de betreffende ouders.

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden