Foto's aan portfolio "Boudoir fotografie" toegevoegd !

Onlangs heb ik, samen met een prachtige aanstaande bruid, een hele leuke en relaxte bruids boudoir shoot, bij het schilderachtige Slot Moermond in Renesse (Zeeland), mogen maken. Zij wilde haar a.s. echtgenoot op hun bruiloft, welke zij afgelopen vrijdag op dezelfde locatie hebben gevierd, verrassen met een mooi album van deze shoot, waarbij zij uitsluitend gehuld was in bruidslingerie.

 

Zoals ik dat bij al mijn fotoshoots en reportages doe, heb ik haar, zeker in dit geval, ook om toestemming gevraagd voor publicatie op o.a. mijn website en social media, welke zij mij ook heeft gegeven. We hebben echter wel afgesproken dat, aangezien het om een verrassing voor haar a.s. echtgenoot ging, ik met de publicatie zou wachten totdat zij ook daadwerkelijk getrouwd waren omdat ik ook niet het risico wilde lopen dat de foto's toch evt. al eerder bij haar man terecht zouden komen. Maar nu zij als man en vrouw door het leven gaan kunnen en mogen de foto's gepubliceerd worden zodat ik niet alleen een nieuwe rubriek onder diensten heb toegevoegd, maar tevens een groot aantal foto's aan mijn portfolio "Boudoir fotografie" heb toegevoegd !

 

Ik wil de bruid graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor de verstrekte toestemming, maar haar zeker ook een groot compliment geven voor de ontspannen en relaxte manier waarop zij tijdens de shoot met de situatie is omgegaan. Mede gesteund door haar, tevens bij de shoot aanwezige, moeder, de perfecte voorbereiding én door de medewerking van het prachtige Slot Moermond in Renesse, kunnen wij gezamenlijk echt trots zijn op het eindresultaat !

 

Tenslotte wil ik het kersverse bruidspaar nogmaals van harte feliciteren en ik wens jullie voor de toekomst heel veel geluk, liefde en voorspoed toe !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden