Van klant naar model

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een jonge vrouw met de vraag hoeveel een fotoshoot van een uurtje in mijn studio kost. Een alledaagse vraag, dus tot zover niets nieuws onder de zon. Omdat de kosten altijd reuze meevallen hadden we de shoot voor maandagochtend 4 september jl. om 10.15 uur gepland staan. Direct bij binnenkomst wist ik al meteen dat dit een leuke shoot zou worden, en dat werd al helemaal bevestigd toen zij vertelde dat ze vaker shoots had gedaan en dit "gewoon leuk vond". Dat kan natuurlijk ook want een shoot hoeft niet altijd een bepaalde reden, of doel, te hebben, het is ook gewoon erg leuk om te doen :-)!

 

Direct nadat ik de camera en het licht had ingesteld liet zij, zonder dat ik nog maar 1 aanwijzing had hoeven geven, op een hele natuurlijke wijze poses en gezichtsuitdrukkingen zien zodat ook ik hier meteen enthousiast van werd. Ze kwam echt dwars door mijn lens binnen en dat is voor mij altijd het teken dat het goed zit en we samen een hele mooie serie konden maken. En dat is het zeker ook geworden ! We waren zo lekker aan het shooten dat ik helemaal niet meer naar de klok heb gekeken, en aangezien ik mij altijd aan de vooraf afgesproken prijs houd, heb ik het 2e uur voor mijn rekening genomen. Uiteindelijk hebben we niet alleen in de studio, maar ook buiten in mijn tuin nog een aantal foto's gemaakt zodat zij nog meer keuze had in de foto's die zij uiteindelijk zou kunnen bestellen.

 

Omdat we direct een hele goede klik met elkaar hadden, én het erg prettig was om met haar samen te werken, heb ik haar aan het einde van de shoot direct gevraagd of zij in de toekomst meer modellenwerk voor, en met mij, zou willen doen en dat wilde zij maar al te graag dus we hebben meteen een volgend idee besproken die we dit najaar/winter ten uitvoer zullen brengen.

 

En zo kan het gebeuren dat je als klant de studio bij mij binnenloopt, om er vervolgens 2 uur later als model weer naar buiten te lopen :-)!

 

Onderstaande zien jullie een paar foto's van deze shoot, maar er zijn er meer terug te bekijken via de portfolio !

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden