Diverse reportages op mijn Facebook-pagina

Naast alle portretshoots, bedrijfs- & bruidsreportages heb ik de afgelopen maand ook weer een aantal natuurreportages gemaakt. De complete fotoverslagen plaats ik niet op mijn website maar worden altijd op mijn Facebook-pagina geplaatst. Om op de hoogte te blijven van, een gedeelte van, mijn recente activiteiten én om meer foto's te zien nodig ik u van harte uit om mijn Facebook-pagina te liken zodat u niets meer hoeft te missen :-)!

 

Alleen al de afgelopen week heb ik 2 complete reportages op mijn Facebook-pagina geplaatst. Zo heb ik een wandelroute in De Heen (West-Brabant) gelopen van de Gemeente Steenbergen / VVV Brabantse Wal. Afgelopen zondag ben ik in alle vroegte op de pont naar het natuureiland Tiengemeten gestapt en heb ook daar een fotoverslag van gemaakt. Tiengemeten is een prachtig en gevarieerd natuurlandschap welke beheerd wordt door Natuurmonumenten ! Tenslotte ben ik de afgelopen maand ook een aantal keer in Vlissingen geweest en ook deze foto's zijn terug te bekijken op mijn Facebook-pagina ! Kortom, redenen genoeg om daar eens te gaan kijken :-)!

 

Mijn Facebook-pagina is te bereiken via : www.facebook.com/FotografieJeronimo

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden